24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 5S / Mi 5S Plus – Μάθαμε πότε θα δούμε το Android 8.0!

Προχθές σας είχαμε πει αναφορικά με τα Mi 5S και τα Mi 5S plus, ως κάτοχος του δεύτερου κινητού, πληροφορίες που βρήκα στο κινέζικο φόρουμ από ένα administrator. Σήμερα βγήκαν καινούργιες πληροφορίες αναφορικά με την τύχη αυτών των δύο κινητών της Xiaomi.

Η αυθεντική ανάρτηση του Administrator στα κινέζικα φυσικά τότε, μπορείτε να την δείτε εδώ.

Επειδή μπορεί τα κινέζικά σας να είναι λίγο σκουριασμένα, ας δούμε τι έλεγε…

[su_quote]Η Xiaomi είναι πολύ ευγνώμονες σε όλους για το ενδιαφέρον τους για το MIUI, και καταλαβαίνουμε επίσης το επείγον όλων όσοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν σε Android O.Επειδή ο σαρωτής αποτυπωμάτων με υπερήχους και η μονάδα διπλής κάμερας υποστηρίζονται από την Qualcomm, ερευνήσαμε ενεργά τη λύση μαζί με την Qualcomm, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Επί του παρόντος, υπάρχει κάποια πρόοδος, αλλά δεν υπάρχει τελικό συμπέρασμα. Μετά από ένα σαφές συμπέρασμα, θα ανακοινώσουμε στο κοινό στο φόρουμ.

Είμαστε πολύ έκπληκτοι ότι πρόσφατα υπήρξαν φήμες ότι το κινητό τηλέφωνο Xiaomi 5s / Mi 5s Plus είναι ένα μοντέλο ODM (Original Design Manufacturer)! Αυτά τα δύο κινητά τηλέφωνα είναι αυτο-αναπτυγμένα μοντέλα από την Xiaomi και όχι μοντέλα ODM και δεν θα επιτραπεί σε άλλους κατασκευαστές να προσαρμόσουν κάτι. Παρακαλώ είστε σίγουροι![/su_quote]

Σήμερα σε συνέχεια του θέματος, μάθαμε τα εξής:

[su_quote]

1. Μετά την τελευταία μας επικοινωνία, οι τεχνικές δυσκολίες που είχαν εμφανιστεί στο Mi 5s Plus λόγο της διπλής κάμερας που έχει, κατάφεραν οι τεχνικοί και βρήκαν μια εφικτή λύση. Η ομάδα Xiaomi R & D και η ομάδα διπλής κάμερας της Qualcomm εργάστηκαν πάνω στο θέμα αυτό με υπερωρίες. Δεδομένου ότι το υποκείμενο τμήμα του κώδικα χρειάζεται περισσότερες προσαρμογές, αναμένεται ότι ο χρόνος αναβάθμισης θα είναι στις αρχές Οκτωβρίου, αν και θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε την πρόοδο για την ολοκλήρωση των εργασιών προσαρμογής το συντομότερο δυνατόν!

2. Η τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων του Xiaomi Mi5s είναι δύσκολη και η ειδική ομάδα εξακολουθεί να μελετά εφικτές λύσεις. Μετά την τεχνική αξιολόγηση των συνεργατών της Ε & Α της Qualcomm, η τεχνική δυσκολία παραμένει, οπότε ακόμα προσπαθούμε να βρούμε μια λύση ενώ αναμένεται να υπάρξει ακριβής πρόοδος μετά από δύο εβδομάδες. Θα ενημερώσουμε όταν θα υπάρξει κάποια πρόοδος, σας ευχαριστούμε και πάλι, παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί.

[/su_quote]

Από αυτά καταλαβαίνουμε ότι μάλλον οι κάτοχοι των Mi 5S Plus θα πάρουμε Android 8, αλλά κατά τον Οκτώβρη μεριά, ενώ για το Mi 5S ακόμα είναι άγνωστο λόγο των τεχνικών προβλημάτων με τον σαρωτή αποτυπωμάτων. Εν αναμονή λοιπόν νέων ανακοινώσεων από την Xiaomi.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο