14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκτήστε νόμιμους κωδικούς σε προϊόντα της Microsoft στις χαμηλότερες τιμές από τις καλοκαιρινές προσφορές του Goodoffer24!

Προχθές σας γράφαμε ότι δυστυχώς στην Ελλάδα το ποσοστό των πειρατικών προγραμμάτων εγκαταστημένων σε διάφορα μηχανήματα φτάνει το 60%! Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό και οι τιμές των προϊόντων που πουλιούνται στα μαγαζιά. Βέβαια και πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Τι θα λέγατε όμως εάν σας λέγαμε ότι τώρα μπορείτε με ελάχιστα χρήματα, ν’ αποκτήσετε νόμιμο κωδικό για τα διάφορα προϊόντα της Microsoft, ώστε να μην έχετε φόβο να σας πιάσει η BSA ή κάποια άλλη αρχή?! Μετά από ψάξιμο, βρήκαμε ένα έμπιστο site που δίνει νόμιμους κωδικούς για να τους χρησιμοποιήσετε. Σας μιλάμε για το Goodoffer24! Μάλιστα λόγο της έναρξης της συνεργασίας μας, θα έχετε με ακόμα καλύτερες τιμές κωδικούς σε κάποια προϊόντα!

Το να έχει κανείς σπαστήρι για τα προγράμματα της Microsoft, όχι μόνο καθιστά ευάλωτο τον υπολογιστή μας, είμαστε και παράνομοι απέναντι στα μάτια του νόμου, με ότι αυτό σημαίνει από θέμα ποινών, διοικητικών ή χρηματικών!

Εδώ λοιπόν έρχεται το  GoodOffer24.com !

Η εταιρεία παρουσιάζεται στο κοινό ως η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις! Το πιο θετικό στοιχείο της και ταυτόχρονα το πιο δυνατό είναι η δυνατότητα να δίνουν νόμιμους κωδικούς-κλειδιά για διάφορες εκδόσεις των Windows και Office, με πάρα πολύ θετική ανταπόκριση παγκοσμίως και πολύ θετικά σχόλια. Ταυτόχρονα οι τιμές που παρέχουν τους κωδικούς αυτούς είναι πολύ χαμηλές, κάνοντας την απόκτησή τους εύκολη και με ελάχιστο κόστος για τον απλό χρήστη και όχι μόνο.

Μάλιστα λόγο του καλοκαιριού, έχει ειδικές προσφορές το GoodOffer24 σε : Windows Pro στα  $11.09, το Office 2016 Pro στα $26.95 και πολλές άλλες προσφορές!

Όπως σας είπαμε λόγο της έναρξης της συνεργασίας που θα έχουμε με το εν λόγο μαγαζί, μας δώσανε ένα εκπτωτικό κωδικό που ρίχνει την τιμή σε ότι αγοράσετε κατά 15%! Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον κωδικό Go24dj15 και αποκτήστε όλους τους κωδικούς-κλειδιά πιο φθηνά!

Δείτε παρακάτω μία λίστα από τους πιο διαδεδομένους κωδικούς που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση:

 

Αξίζει λοιπόν ν’ αγοράσει νόμιμους κωδικούς από το GoodOffer24.com?

όπως σας είπαμε και πιο πάνω, το GoodOffer24 είναι ένα από τους καλύτερους διαδικτυακούς χώρους που δίνει πρόσβαση σε νόμιμο υλικό, σε πολύ καλές τιμές. Έτσι εκτός από κωδικούς για Windows και Office, θα βρείτε κωδικούς και για πάρα πολλά παιχνίδια αλλά και για διάφορα προγράμματα, πάντα φυσικά σε πάρα πολύ καλές τιμές!

Οι καλύτερες υπηρεσίες στον πιο μικρό χρόνο παράδοσης!

Το GoodOffer24, σας παρέχει τις υπηρεσίες του με ευκολία και μεγάλη ταχύτητα. Αφού κάνετε την παραγγελία σας και με την ολοκλήρωσης της αγοράς, μετά από λίγο θα σας έρθουν στο email ότι παραγγείλατε. Σε περίπτωση που προκύψει κάτι ή θέλετε κάτι να ρωτήσετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Customer Service που θα σας βοηθήσει με παραδείγματα και απλές οδηγίες. Μάλιστα, όπως επισημαίνετε και στα σχόλια των αγορών, αυτό είναι κάτι που το χαρακτηρίζει το GoodOffer24, από τα υπόλοιπα, το προσωπικό επίπεδο επικοινωνίας

Πως λοιπόν θα κάνουμε τις αγορές μας από το GoodOffer24.com?

Το να κάνει κάποιος τις αγορές του από το GoodOffer24 είναι πραγματικά πανεύκολο! Παρακάτω σας έχω ένα παράδειγμα πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα ν’ αποκτήσετε ένα νόμιμο κωδικό-κλειδί της OEM έκδοσης των Windows 10 Professional:

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στη σελίδα που έχει το προϊόν που θέλετε, στην προκειμένη περίπτωση η OEM έκδοση των Windows 10 Professional και να πατήσετε “Add to Cart”.

Μετά πηγαίνετε στην σελίδα του καλαθιού σας, για να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες της αγοράς. Μην ξεχάσετε να βάλετε τον εκπτωτικό κωδικό που σας έχουμε δώσει πιο πάνω – Go24dj15, πατώντας μετά στο κουμπί “Apply Discount Code” για να πάρετε την 15% έκπτωση.

Μετά, όταν προχωρήσετε στο Checkout, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε κάποια στοιχεία για εσάς και να επιλέξετε τρόπο πληρωμής. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η παραγγελία σας εκτελείται αμέσως και μέσα σ’ ένα λεπτό έχετε παραλάβει στο email που έχετε δηλώσει, ότι παραγγείλατε! Όπως βλέπετε η όλη διαδικασία γίνεται εύκολα, γρήγορα και απλά.

Δοκιμάστε και εσείς πόσο εύκολο και απλό είναι να παραγγέλνετε νόμιμους κωδικούς για τα προϊόντα σας από το GoodOffer24.comΚαι να έχετε υπόψιν σας, ο εκπτωτικός κωδικός που σας δίνουμε δεν θα κρατήσει για πολύ, οπότε κάντε την αγορά σας σήμερα!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο