16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Max 3 – Μπορεί πραγματικά να το δουλέψει κάποιος με το ένα χέρι!? Δείτε τι μας έδειξε ο ίδιος ο Lei Jun

Αυτές τις ημέρες σας γράφαμε σχεδόν αποκλειστικά μόνο για το νέο Mi Max 3. Δύο είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρουν, η μεγάλη του μπαταρία που μπορείτε άνετα να την χρησιμοποιήσετε και σαν powerbank, αλλά και η οθόνη του, που είναι 6.9 ίντσες, όσο δηλαδή σχεδόν ένα tablet! Είναι άραγε βολικό να το κρατάτε και να το δουλεύετε με το ένα χέρι. Δείτε τι μα έδειξε σχετικά ο ίδιος ο CEO της Xiaomi, Lei Jun.

Όπως σας γράφαμε και χθες, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το μέγεθος της οθόνης του Xiaomi Max 3 έχει αυξηθεί στις 6.9 ίντσες, δηλαδή σχεδόν tablet(!), με αναλογία διαστάσεων οθόνης στις 18:9 και ανάλυση 2160 × 1080. Αν και το μέγεθος της οθόνης είναι μεγάλο, το μέγεθος των μετρήσεων του σώματος δεν διαφέρει πολύ από το παραδοσιακό τηλέφωνο των 6.3 ιντσών, οπότε μην το φοβάστε σαν μέγεθος. Για την ακρίβεια οι διαστάσεις του είναι 87.4 x 176.2 x 8.0 mm, ενώ ζυγίζει 221γρ. Για το λόγο του αληθές μάλιστα, ο Lei Jun έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία όπου έχει βάλει δίπλα-δίπλα το Mi 8, το Mi Max 3 και το Mi Tablet 4.

Σε σύγκριση με το Mi Max 2, το οριζόντιο πλάτος του Mi Max 3 μειώνεται από 88.7 mm σε 87.4 mm και η αναλογία οθόνης αυξάνεται από 78,67% σε 85,19%.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/mi-max-3-ena-tablet-me-terastia-mpataria-kai-polles-dynatotites-deite-poy-tha-to-vreite/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Mi Max 3 – Ένα tablet(!?) με τεράστια μπαταρία και πολλές δυνατότητες! Δείτε που θα το βρείτε![/su_button]

[/su_table]

Πως σας φαίνεται λοιπόν σαν διαστάσεις το Mi Max 3? Σίγουρα το άκουσμα των 6.9 ιντσών τρομάζει, αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι μικρότερο απ’ ότι νομίζαμε. Τι λέτε λοιπόν, θα το παίρνατε για κινητό?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο