22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi A2/A2 Lite – Ραντεβού αύριο στην Ισπανία!

Το Android One είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από την Google.Σύμφωνα με το σχέδιο του Android One, η Google παρέχει στους κατασκευαστές συσκευών ένα πλήρες σύνολο προγραμμάτων λογισμικού καθοδήγησης, έτσι ώστε οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων να μπορούν να κατασκευάζουν smartphones υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η Xiaomi σαν πρώτη συσκευή που έδωσε σε αυτό το πρόγραμμα, ήταν το Mi A1, που έχει περάσει από αρκετές φορτούνες για να πάρει τις αναβαθμίσεις που είναι να πάρει. Τώρα μαθαίνουμε ότι αύριο θα δούμε το επόμενο μοντέλο, το Mi A2/A2 Lite για πρώτη φορά και μάλιστα η παρουσίασή του θα γίνει στην Ισπανία!

Η ανακοίνωση έγινε από τον διευθυντή της Xiaomi Technology International, Jianing Sing, στο λογαριασμό του στο Weibo, ότι αύριο η Xiaomi θα κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά Android One, Xiaomi A2 και A2 Lite στην Ισπανία.

Το Mi A2 είναι ουσιαστικά η διεθνή έκδοση του Mi 6Χ, που αντί για MIUI τρέχει καθαρό Android. Το Mi A2 έχει οθόνη 5.99 ίντσες με ανάλυση 2160 × 1080, τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660AIE με μνήμη αποθήκευσης 6GB + 128GB, πίσω διπλή κάμερα με ανάλυση 12MP AI +12MP, ενώ η μπροστινή είναι με ανάλυση 20 MP. Η μπαταρία είναι 3010mAh.

Αντιστοίχως, το Mi Α2 Lite αντιστοιχεί στο Redmi 6 Pro, το οποίο χρησιμοποιεί οθόνη 5.84 ίντσες με ανάλυση 2280 × 1080, τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, πίσω έχει διπλή κάμερα 12+5MP AI, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι με ανάλυση 5MP. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη και φτάνει στα 4000mAh.

Τα δύο παραπάνω μοντέλα είναι προεγκατεστημένα με το εγγενές σύστημα Android και θα αναβαθμιστούν στο Android P.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο