18.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Kirin 980 – Η Huawei ανακοίνωσε πότε θα τον δούμε για πρώτη φορά!

Σήμερα, η Huawei κυκλοφόρησε ένα “roadmap” όπως λέγεται στο εξωτερικό, σχετικά με την ανακοίνωση νέων προϊόντων. Στον χάρτη αυτόν βλέπουμε ότι θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο της Γερμανίας, με άγνωστο θέμα, αλλά όχι για εμάς φυσικά!

Η συνέντευξη τύπου όπως βλέπετε και στο σχετικό πόστερ είναι για τον άλλο μήνα και συγκεκριμένα για τις 31 Αυγούστου. Όσο για το θέμα της συνέντευξης… η Huawei δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον κάποιο υπαινιγμό για το τι μπορεί να είναι, αλλά δεν θα προκαλέσει έκπληξη το γεγονός εάν μας ανακοίνωνε ότι θα δούμε τον νέο επεξεργαστή Kirin 980. Αυτό το λέμε γιατί τον έχει ήδη αναφέρει ο πρόεδρος της Huawei, He Gang.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πρακτική της Huawei, εάν κυκλοφορήσει ο Kirin 980 τον Σεπτέμβριο, τότε να περιμένετε το νέο Mate 20 κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

Τι ξέρουμε όμως για τον Kirin 980!? Η TSMC έχει υπαινιχθεί παλιότερα ότι ο νέος επεξεργαστής Kirin της Huawei, θα βασίζεται σε δικιά τους τεχνολογία που θα είναι στα 7nm. Επίσης ο 980 αναμένεται να χρησιμοποιεί και το νέο NPU Cambria, που επίσης χρησιμοποιεί την τεχνολογία των 7nm.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/i-xiaomi-paroysiase-ena-klassiko-roloi-me-pa/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Η Xiaomi παρουσίασε ένα κλασσικό ρολόι με πάχος μόλις 6.2mm και τιμή 399 γουάν! Πάρτε το σήμερα με το κουπόνι μας![/su_button]

[/su_table]

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η απόδοση του Kirin 980; Φέτος η Apple με τον A12 επεξεργαστή, αλλά και η Qualcomm με τον Snapdragon 855, θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία επεξεργασίας 7 nm. Σίγουρα η μονομαχία μεταξύ αυτών των τριών αναμένετε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Για να δω όμως προγνωστικά !

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο