16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έρχονται τρία νέα iPhone από την Apple πλήρους οθόνης 6.1 ιντσών

Η Apple αναμένει να μας παρουσιάσει τρία iPhones φέτος, τα οποία θα σχεδιαστούν με την μέθοδο Liu Haiping για να υποστηρίξουν την αναγνώριση προσώπου Face ID. Ένας από αυτά θα είναι “φθηνή” έκδοση, η οποία θα χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD με μέγεθος οθόνης 6.1 ίντσες, ενώ τα άλλα δύο θα έχουν οθόνη OLED.

Συμφωνά με τις πληροφορίες που μάθαμε από τον πάροχο οθονών για την Apple, η οθόνη των 6.1 ιντσών θα είναι από την Ιαπωνική JDI. Η οθόνη θα είναι πλήρης active, ενώ το τριγύρω περιθώριο θα είναι ακόμα πιο μικρό από αυτό του iPhone X. Έτσι ενώ το πλαίσιο αυτή την στιγμή στο iPhone X είναι 1mm, στη νέα οθόνη θα είναι 0.5mm!

Επίσης αναμένεται η νέα οθόνη να υποστηρίζει την τεχνολογία Full Active Display, η οποία αναπτύχθηκε από την Apple και την JDI, αλλά δεν ήταν σαφές ποια γενιά της τεχνολογίας θα εφαρμοζόταν στο iPhone.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-mi-8-global-edition-kai-polles-alles-prosfores-se-xiaomi-proionta-apo-to-gearbest/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Mi 8 Global Edition και πολλές άλλες προσφορές σε Xiaomi προϊόντα από το Gearbest[/su_button]

[/su_table]

Τέλος αυτό που μάθαμε είναι ότι έχει ήδη αρχίσει η μαζική παραγωγή αυτής της οθόνης των 6.1 ιντσών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς για την εταιρεία, το τελικό νούμερο παραγωγής είναι μικρότερο από αυτό που θα ήθελε η ίδια, οπότε αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πάει πίσω η ανακοίνωση του νέου iPhone για τον Νοέμβριο! Πάντως η έκδοση με την οθόνη των 6.1 ιντσών θα έχει μονή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ τ’ άλλα δύο θα έχουν διπλή πίσω κύρια κάμερα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο