19.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παρουσίαση της ILIFE V5 – Μία έξυπνη ρομποτική σκούπα έτοιμη για κάθε δουλειά τώρα και σε Flash Sales από το Gearbest (με φωτογραφίες και βίντεο)

Μέχρι στιγμής σας έχω ήδη παρουσιάσει δύο ρομποτικές σκούπες από την εταιρεία iLife, που τις είχα πάρει από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest. Σήμερα έρχομαι με μία άλλη ρομποτική σκούπα, πάλι της iLife, την iLife V5, πάλι από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest. Τι να κάνουμε, αφού είναι σίγουρο, γιατί να το αλλάξω!?

Η iLife V5 όπως είπα και πιο πάνω, μου ήρθε από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest. Με τον τρόπο αυτό, μιας και μιλάμε για ένα πολύ ογκώδες αντικείμενο, είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει τελωνείο, αλλά και ότι θα μου έρθει άμεσα όπως και ήρθε. Τρίτη σκούπα λοιπόν της iLife, τρίτη παραγγελία από το Gearbest, γιατί δεν είχα λόγο ν’ αλλάξω. Συγκεκριμένα η iLife, παρότι Xiaomi fan, βγάζει πολύ καλές σκούπες που είναι και οικονομικές πολύ!

Η iLife V5 ήρθε φυσικά με DHL, σπίτι, χωρίς πρόβλημα. Το κουτί της σκούπας ήταν προστατευμένο μέσα σ’ ένα σκληρό κουτί της σκούπας, ειδικό για τις μεταφορές ώστε να μην έχει πρόβλημα. Ανοίγοντας το κουτί, βλέπεις ένα μεγάλο άσπρο κουτί, με την φωτογραφία της ρομποτικής σκούπας επάνω και τα χαρακτηριστικά της στο πλάι.

[su_carousel source=”media: 15375,15376,15377″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Ανοίγοντας το μεγάλο κουτί, μέσα εκτός από την ρομποτική σκούπα φυσικά, θα βρείτε μία βάση για φόρτιση της σκούπας, ένα τηλεχειριστήριο, μία κύρια ανταλλακτική βούρτσα, δύο μικρά ανταλλακτικά βουρτσάκια, ένα ανταλλακτικό φίλτρο, ένα πανί καθαρίσματος, ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά και το τροφοδοτικό για το ρεύμα με ένα αντάπτορα για τις ευρωπαϊκές πρίζες που το είχαν βάλει ξεχωριστά από το Gearbest.

[su_carousel source=”media: 15378,15379,15380,15381″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Η ρομποτική σκούπα σχεδιαστικά είναι σαν τις άλλες δύο που σας έχω παρουσιάσει. Όταν την ενεργοποιείται θα δείτε κάτι λαμπάκια ν’ ανάβουν στο πάνω μέρος. Η σκούπα μπορεί να σκουπίσει, αλλά και να σφουγγαρίσει φυσικά. Αφού τελειώσει την δουλειά της, η iLife V5 θα γυρίσει πίσω μόνη της στη βάση της να φορτιστεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη δύσκολη αποστολή της. Η iLife V5 μπορεί να σκουπίσει μία περιοχή 120-150 τμ. Η απορροφητική δύναμη της σκούπας είναι 600Pa, ενώ ο θόρυβος που κάνει είναι μόλις 55dB.

[su_carousel source=”media: 15382,15383,15384″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Η iLife V5 διαθέτει μία μπαταρία BYD Li-ion με χωρητικότητα 2600mAh. Με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία, μπορεί να καθαρίζει για κανά δύωρο περίπου, ενώ θα χρειαστείτε περίπου στις 3 ώρες για να την φορτίσετε πάλι πλήρως. Εννοείται ότι δεν θέλει σακούλα για να την αλλάζετε κάθε φορά, αλλά έχει δικό της κάδο με ειδικό φίλτρο ώστε να μην μπορεί να βγει η βρωμιά πάλι έξω. Η iLife V5 έχει δυνατότητα προγραμματισμού, ώστε να καθαρίζει μόνη της όποτε της το ορίσετε και να μην το σκέφτεστε καθόλου.

[su_carousel source=”media: 15385,15386,15387″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Δείτε και το βίντεο παρουσίασης που σας έχω φτιάξει.

Η iLife V5 όπως βλέπετε και από το βίντεο, είναι μία σκούπα που σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στο σπίτι ή στο γραφείο για να το έχετε καθαρό. Αυτή την στιγμή το Gearbest το έχει σε Flash Sales για να το πάρετε από την αποθήκη του από την Τσεχία, όπως έκανα και εγώ και δεν είχα πρόβλημα με το τελωνείο. Αποκτήστε την λοιπόν σήμερα και για λίγο ακόμα στα 129.99$!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Την πηρα τα χριστουγεννα για μενα αλλα νου την αρπαξε πολυ συντομα η πεθερα μου και μετα χτυπησα την xiaomi.αυτο που προλαβα να δω ειναι πως ειναι μια πολυ τιμια σκουπα για τα χρηματα της,κανει αρκετη δουλεια.δεν θα ελεγα οτι κανει για μεγαλα σπιτια λογω μικρης σχετικα μπαταριας σε αντιπαραθεση πχ με τη xiaomi.παντως κανει μια χαρα τη δουλεια και το καλο ειναι οτι βρωμαει απο ανταλλακτικα στα παντα σε ολα σχεδον τα κινεζομαγαζα και μαλιστα παμφθηνα καθως ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας αυτος δηλ το after sales.αν θυμαμαι την ειχα βρει τοτε με κουπονι στα 118 ευρω.την συνιστω αν δεν υπαρχει μεγαλυτερο μπατζετ για ρομποτακι.

    • Πράγματι, γενικώς οι σκούπες της iLife φαίνονται πολύ καλές για τα λεφτά τους. Ουσιαστικά αυτή την έφερα για γνωστή μου γιατί της άρεσαν οι άλλες δύο που έχω στο σπίτι. Δυστυχώς Ελλάδα τέτοιες σκούπες είναι πανάκριβες, ενώ βοηθούν πολύ στο να μένει το σπίτι καθαρό. Της Xiaomi σίγουρα θα είναι καλύτερη, αλλά έχει τα τριπλάσια και λεφτά σε σχέση με την iLife. ειδικά τώρα που είναι σε Flash Sales, βγαίνει στα 111€!

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο