18.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Lenovo: Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρώτο κινητό τηλέφωνο 5G παγκοσμίως και το Snapdragon 855

Χθες σας γράψαμε ότι η Qualcomm έχει ήδη έτοιμο τον νέο Snapdragon 855 και μάλιστα θεωρείται ότι από αρχές του μήνα έχει αρχίσει η μαζική παραγωγή του. ΄Σας γράψαμε μία φήμη που ακούγεται αναφορικά με το ποιος μπορεί να είναι πρώτος αυτή την φορά που θα πάρει τον εν λόγο επεξεργαστή και οι φήμες λένε ότι μπορεί να είναι η Lenovo, αφού θα ήταν η πρώτη που θα έβγαζε το πρώτο 5G κινητό στην παγκόσμια αγορά. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πολλές αναταράξεις και σίγουρα ακόμα περισσότερα προβλήματα στις πωλήσεις της Samsung που τα τελευταία χρόνια είναι πρώτη! Τελικά τι ισχύει…υπάρχει συνέχεια στο Weibo σήμερα!

Ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng, δήλωσε στο Weibo ότι το πρώτο κινητό τηλέφωνο 5G του κόσμου θα προέρχεται από τη Lenovo και ότι αυτό θα γίνει με την βοήθεια του επεξεργαστή Snapdragon 855. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει, αυτό δεν το αποκάλυψε.

Φυσικά μία τέτοια δήλωση όταν γίνεται στο Weibo, που είναι το πιο διαδεδομένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης στην Κίνα και μάλιστα από τον αντιπρόεδρο της Lenovo, φαίνεται σοβαρή! Εάν η Lenovo διαθέτει ένα ισχυρό αποθεματικό τεχνικής ισχύος σε 5G, τότε αυτό μπορεί να ανατρέψει τελείως την αγορά των κινητών.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/i-xiaomi-ispania-kykloforise-to-mi-a2-a2-lite-me-proegkatestimeno-systima-to-android-8-1/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Η Xiaomi Ισπανία κυκλοφόρησε το Mi A2/A2 Lite με προεγκατεστημένο σύστημα το Android 8.1[/su_button]

[/su_table]

Και το ερώτημα πια γίνεται, έχει τις δυνατότητες η Lenovo να βγάλει το πρώτο κινητό τηλέφωνο 5G στον κόσμο ή εξαρτάται από την Qualcomm, και όταν κυκλοφορήσει το Snapdragon 855, θα μπορέσει αφού θα έχει την τεχνογνωσία από εκεί!?

Στο παρελθόν, η Huawei είχε πει ότι αυτή θα κυκλοφορήσει το πρώτο παγκοσμίως κινητό τηλέφωνο 5G, τον Ιούνιο του 2019. Τι λέτε να γίνει στο τέλος!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο