16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi notebook Pro 2 -Έρχεται σύντομα και θα είναι εξοπλισμένο με την GTX 1050!

Αφού τελείωσε για τώρα τουλάχιστον η Xiaomi με τα κινητά, φαίνεται τώρα έχει αρχίσει ν’ ασχολείται και με τα υπόλοιπα τμήματά της. Έτσι σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε στον λογαριασμό της στο Weibo μία αφίσα για ένα νέο notebook που αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει. Ο λόγος φυσικά για το Xiaomi Notebook Pro 2.

Στην φωτογραφία της αφίσας βλέπουμε να ξεχωρίζουν τα γράμματα “C, J, 8, 3”, που αντιστοιχούν στην γνωστή μας ChinaJoy. Στην φωτογραφία βλέπουμε και μία ημερομηνία, 3 Αυγούστου, υποδεικνύοντας ότι ο νέος φορητός υπολογιστής Xiaomi θα παρουσιαστεί τότε.

Εν τω μεταξύ, εάν προσέξετε στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, θα δείτε μία σειρά από ασυναρτησίες, όπου γράφετε το κείμενο “)%)!.” Εάν προσπαθήσετε να αντιστοιχίσετε τα γράμματα θα δείτε ότι ταιριάζει στα νούμερα 1050! Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει, ότι το νέο Notebook Pro 2 θα είναι εφοδιασμένο με την κάρτα γραφικών GTX 1050!

Η NVIDIA GTX 1050 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 με βάση την entry-level αρχιτεκτονική GTX των γραφικών καρτών, με την κωδική ονομασία GP107-300. Η κάρτα έχει 640 επεξεργαστές stream, 32 μονάδες ράστερ, και συχνότητα αναφοράς του πυρήνα τα 1354 MHz, Η κάρτα είναι εξοπλισμένη με 2GB μνήμη GDDR5.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Χάρη στα πλεονεκτήματα της νέας αρχιτεκτονικής και του υψηλότερου εύρους ζώνης μνήμης, η απόδοσή της όχι μόνο απλώς υπερβαίνει αυτή της GTX 950 αλλά καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια.

Το Xiaomi Notebook 2 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου από την εταιρεία, οπότε θα σας έχουμε και άλλα νέα μέχρι τότε! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο