18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Android 9.0 – Έρχεται επίσημα στις 20 Αυγούστου!

Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία beta έκδοση της αναμενόμενης νέας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, Android P, την περασμένη εβδομάδα και το αρχείο ενημέρωσης είναι σχεδόν κενό. Με αυτό η εταιρεία θέλει να μας πει ότι το νέο σύστημα είναι πλήρως ώριμο και σταθερό και έτοιμο να κυκλοφορήσει έξω στους χρήστες!

Πριν από λίγο, όσοι παρακολουθούν τον πασίγνωστο στο Twitter Evan Blass (@evleaks), είδαν ότι ανάρτησε στον λογαριασμό του ένα ημερολόγιο του Αυγούστου 2018. Στις ημερομηνίες δεν υπάρχει απολύτως καμία καταγραφή, εκτός από τις 20 Αυγούστου, όπου βλέπουμε το γράμμα “Ρ”. Τι σημαίνει αυτό….μα φυσικά στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει επίσημα η Google το νέο της λειτουργικό σύστημα, το Android 9.0!

Συμπτωματικά, το Android 8.0 κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο.

Ως βασική έκδοση της 10ης επετείου από τη γέννηση του, το Android 9.0 θα φέρει πολλές νέες αλλαγές. Έτσι το νέο σύστημα αναμένεται να υποστηρίζει πλήρως πια την πλήρη οθόνη, αφού σχεδόν όλα τα κινητά είναι πια πλήρους οθόνης, συμπεριλαμβανομένου και του Liu Haiping (το γνωστό μας “notch”), φέρνοντας σίγουρα τις μεγαλύτερες αλλαγές της τελευταίας δεκαετίας.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/kirin-980-i-huawei-anakoinose-pote-tha-ton-doume-proti-fora/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Kirin 980 – Η Huawei ανακοίνωσε πότε θα τον δούμε για πρώτη φορά![/su_button]

[/su_table]

Αυτή τη φορά, η Google, έχει μία πιο διευρυμένη βάση κινητών για δοκιμή και δεν θα το διαθέσει μόνο στο δικό της Pixel. Στην λίστα αυτή περιλαμβάνονται εταιρείες όπως την Xiaomi, OnePlus, Nokia, Sony, Oppo, Vivo, κτλ.

Οπότε ποιος λέτε να είναι ο αμέσως επόμενος που θα πάρει το Android 9.0, μετά το Pixel δηλαδή!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο