18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Lek Jimmy – Νέα ασύρματη ειδική σκούπα της Xiaomi στα 999 γιουάν (145$)

Σήμερα το πρωί, η Xiaomi παρουσίασε μία νέα ασύρματη αυτή την φορά, ηλεκτρική σκούπα, την Xiaomi Lek Jimmy, που μπορείτε να την βρείτε ήδη στα μαγαζιά και κοστίζει στα 999 γιουάν (145$).

Το προϊόν αυτό είναι κατασκευή από άλλη εταιρεία που συνεργάζετε με την Xiaomi, το οποίο μετά αποστέλλεται και πωλείται από την Lake Electric Green Technology Technology (Suzhou) Co., Ltd.

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Lek Jimmy ζυγίζει μόλις 1.46 kg και χρησιμοποιεί άνετη μηχανική γωνία 65°. Ο καρπός τεντώνεται φυσικά κατά τη χρήση και δεν έχει πίεση σε μεγάλες περιόδους χρήσης.

Υιοθετεί 100.000 rpm υψηλής απόδοσης, χωρίς ψήκτρες, ψηφιακό κινητήρα, ενώ η ισχύς του συνόλου της μηχανής φτάνει τα 400W, με ισχυρή αναρρόφηση στα 115ΑW. Η σκούπα έρχεται με σύστημα υπερσυμπιεστή αέρα, με τον όγκο του αέρα να είναι πολύ μεγάλος και την απόδοση διαχωρισμού σκόνης να είναι πάνω από 99%.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου των 6 κελιών, παρέχει ισχύ 54 W. Αυτό κάνει την σκούπα ανεξάρτητη από το ρεύμα, ενώ η μπαταρία μπορεί να λειτουργεί συνέχεια μέχρι και 45 λεπτά, δίνοντας έτσι την δυνατότητα η σκούπα να καθαρίζει μέχρι και 350 m². Μπορεί επίσης να αποσυναρμολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά.

Εν τω μεταξύ, η σκούπα φέρει και ειδική βούρτσα για τα ακάρεα, οπότε όταν αλλάζετε την απλή και βάζετε αυτή την ειδική έκδοση, η συσκευή μετατρέπεται σε μια φορητή συσκευή καθαρισμού των ακάρεα, που είναι πάρα πολύ αποτελεσματική για βαθύ καθαρισμό σε καναπέδες και κρεββάτια, διατηρόντας έτσι τους χώρους σας απόλυτα καθαρούς και υγιή. Την Xiaomi Lek Jimmy μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο