13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi πυροσβεστήρας – Ανακοινώθηκε από την εταιρεία στα 39.9 γιουάν (5€)

Σήμερα η Xiaomi έβγαλε σε crowdfunding ένα εντελώς νέο προϊόν, διαφορετικό από ότι άλλο έχουμε συνηθίσει, ένα πυροσβεστήρα! Ο πυροσβεστήρας φέρει ειδικό υγρό που μπορεί να το ψεκάσει πολύ μακρυά, είναι μη τοξικός και φιλικός με το περιβάλλον, ενώ η τιμή του ξεκινάει για το crowdfunding από τα 39.9 γιουάν (5€).

Το ειδικό υγρό που περιέχει ο ψεκαστήρας απλώνεται με την μορφή ομίχλης, ώστε να μπορεί να πιάσει μεγάλη έκταση φωτιά και να την σβήσει άμεσα. Την ίδια ώρα το υγρό πέφτει πάνω στην επιφάνεια, μη επιτρέποντας την ανάφλεξη ή συνέχιση της φωτιάς, κάνοντάς το έτσι πολύ αποτελεσματικό. Η ακτίνα δράσης είναι στα 2 μέτρα γύρω του.

Μπορεί να σβήσει με απόλυτη επιτυχία φωτιά από ξερά υλικά, φωτιά από λάδι, εύφλεκτα υγρό, ενώ η έκδοση των 950ml μπορεί να σβύσει φωτιά που έχει προκληθεί από υψηλής τάσης καλώδιο του ρεύματος αρκεί να είναι κάτω από τα 36000 volts.

Έχετε ακόμα την δυνατότητα να ψεκάσετε το υγρό αυτό πάνω σε ρούχα, σεντόνια, πετσέτες ή κουβέρτες και να σκεπαστείτε με αυτά χωρίς να φοβάστε ότι θα πάρουν φωτιά, αφού δημιουργούν ειδικό στρώμα κατά της φωτιάς, απομονώνοντας την θερμότητα και μειώνοντας έτσι πιθανά εγκαύματα.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/ulefone-armor-5-ena-te-thorakismeno-kinito-stin-kalyteri-timi-me-asfaleia-teloneioy-tora-apo-to-coolicool/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Ulefone Armor 5 – Ένα (τε)θωρακισμένο κινητό, στην καλύτερη τιμή με ασφάλεια τελωνείου, τώρα από το Coolicool![/su_button]

[/su_table]

Το υγρό όπως σας είπαμε είναι μη τοξικό και δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα μιας και αποτελείται κυρίως από RO καθαρό νερό που είναι βιοδιασπώμενο και αβλαβές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μπορείτε πολύ εύκολα να το καθαρίσετε με ένα απλό σκούπισμα με ένα πανί.

Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις, μία των 580ml  που κάνει 39.9 γιουάν (5€) και στην έκδοση των 950ml που κοστίζει 79.9 γιουάν (10€). Ο πυροσβεστήρας είναι ασφαλής για χρήση για 2 χρόνια.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο