16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nokia – Παρουσιάζει αύριο 21 Αυγούστου νέο κινητό στην Ινδία. Δεν είναι τελικά το ΝΟΚΙΑ 9

Από προχθές σας είχαμε γράψει ότι βρήκαμε στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter μία περίεργη αφίσα που μας προετοιμάζει για ένα νέο μοντέλο ότι είναι προς ανακοίνωση και παρουσίαση του. Μέχρι στιγμής η ΝΟΚΙΑ δεν έχει κάποια πραγματική ναυαρχίδα. Υπάρχει μεν το Nokia 8, αλλά και αυτό πουλιέται σε μερικές χώρες μόνο. Εδώ και ένα χρόνο περίπου όλοι περιμένουμε να δούμε την πραγματική ναυαρχίδα της εταιρείας, το ΝΟΚΙΑ 9, που θα πουλιέται παντού πια. Το θέμα είναι ότι σήμερα με νέα αφίσα που ανάρτησε στον λογαριασμό της η HMD (NOKIA), μας ενημερώνει ότι αύριο 21 Αυγούστου θα κάνει μία ανακοίνωσε ενός νέου προϊόντος στην Ινδία.

Εάν θυμάστε το προηγούμενο πόστερ που είχαμε βρει, έλεγε το εξής μήνυμα: “Ετοιμαστείτε ν’ ανακαλύψετε το πιο πολυπόθητο τηλέφωνο”. Όλοι λέγαμε ότι το κινητό αυτό πρέπει να είναι το ΝΟΚΙΑ 9 που το ακούμε από πέρυσι αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα. Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται όλοι πέσαμε έξω.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που βρήκαμε στον λογαριασμό της HMD, το κινητό είναι το Nokia 6.1 Plus, μία συσκευή που είναι με τα ίδια χαρακτηριστικά με το Nokia X6

Το Nokia X6 φέρει επικάλυψη Corning Gorilla Glass στην οθόνη του, ενώ το πλαίσιο τριγύρω είναι από αλουμίνιο. Οι διαστάσεις του κινητού είναι 147.23 × 70.96 × 7.99 mm και μπορείτε άνετα να το κρατάτε με το ένα χέρι σας.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/bluetooth-5-0-deite-poies-syskeyes-ypostirizoyn-tin-teleytaia-ekdosi/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Bluetooth 5.0 – Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση[/su_button]

[/su_table]

Από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών, το Nokia X6 έχει οθόνη των 5.8″ με αναλογία οθόνης 19:9 και ανάλυση 2280 × 1080. Είναι εφοδιασμένο με τον Qualcomm Snapdragon 636, φέρει το πολύ μέχρι και 6GB RAM και 64GB ROM, ενώ η μπαταρία του είναι με χωρητικότητα 3060mAh. Στο πίσω μέρος θα βρείτε διπλή κύρια κάμερα με ανάλυση 16 MP + 5 MP, ενώ η μπροστινή του είναι με ανάλυση 16 MP που υποστηρίζει φίλτρο βελτιστοποίησης της εικόνας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο