22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

LG MicroLED TV – Παρουσιάζεται στην IFA με 175″ διαγώνιο οθόνης!

Τα MicroLEDs με αυτοανάφλεξη, που δεν καίγονται και με πολύ υψηλής ανάλυση θεωρούνται ως το μέλλον την δημιουργία καλύτερων οθονών. Στην CES νωρίτερα φέτος η Samsung είχε παρουσιάσει μία τηλεόραση με διαγώνιο 146 ίντσες ονόματι “The Wall” με MicroLED.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο TheInvestor, η LG θα παρουσιάσει την πρώτη και μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο με MicroLED TV. Η τηλεόραση θα είναι με διαγώνιο 175 ίντσες και το ραντεβού έχει κλειστεί στην IFA, που θα ξεκινήσει στο τέλος του Αυγούστου.

Το άλλο χαρακτηριστικό που είναι επίσης εντυπωσιακό για την τηλεόραση της LG, είναι ότι θα είναι πιο λεπτή από την αντίστοιχη τηλεόραση της Samsung κατά 80mm.

Για την ακρίβεια, ένα ομιλητής από την LG δεν επιβεβαίωσε ακριβώς, αλλά ανέφερε ότι η LG έχει κάνει έρευνα και έχει αναπτύξει την τεχνολογία των MicroLED.

Οι μέχρι τώρα τηλεοράσεις από την LG είναι ή LCD ή με OLED πάνελ. Από την άλλη, τα OLED panel τα έχει απορρίψει η Samsung στις μεγάλες τηλεοράσεις, επειδή το πρόβλημα με το burn-in είναι πολύ συχνά εκτός ελέγχου.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/ulefone-armor-5-ena-te-thorakismeno-kinito-stin-kalyteri-timi-me-asfaleia-teloneioy-tora-apo-to-coolicool/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Ulefone Armor 5 – Ένα (τε)θωρακισμένο κινητό, στην καλύτερη τιμή με ασφάλεια τελωνείου, τώρα από το Coolicool![/su_button]

[/su_table]

Τον περασμένο μήνα η Samsung παρουσίασε σε συγκεκριμένα άτομα εσωτερικά στην εταιρεία μία τηλεόραση 73 ιντσών με MicroLED TV. Η τηλεόραση αυτή δεν είναι απίθανο να την δούμε στην IFA. Μάλιστα η Samsung αποκάλυψε ότι του χρόνου θα παρουσιάσει μία ακόμα μεγαλύτερη τηλεόραση και πιο λεπτή από αυτή που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο