23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi notebook Pro GTX – Βελτιωμένη απόδοση έως και 72% παρουσιάζει! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του

Η Xiaomi στις 3 Αυγούστου μας είχε παρουσιάσει στη Shanghai ChinaJoy, τον Xiaomi notebook Pro GTX. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση MX150 του Xiaomi notebook Pro 15.6, υπάρχει μία σημαντική βελτίωση στην απόδοση κατά 72%, απεικονίζοντας πολύ καλύτερα και πιο ομαλά 3D παιχνίδια, ενώ επαγγελματικές σχεδιαστικές εφαρμογές μπορούν να τρέχουν με ανάλυση 1080p

Καταφέραμε και σας βρήκαμε αποκλειστικές φωτογραφίες του, ώστε να το δείτε και να το θαυμάσετε.

Το Xiaomi notebook Pro GTX, διαθέτει ενισχυμένο μεταλλικό σώμα, δεν υπάρχει κάποιο λογότυπο της εταιρείας μπροστά, φέρει οθόνη 15.6 ιντσών, με αναλογία οθόνης προς σώμα στα 81.5% που είναι πάρα πολύ υψηλό. Η προστασία της οθόνης είναι Gorilla Glass 3ης γενιάς. Εφοδιασμένο με πληκτρολόγιο που φέρει οπίσθιο (backlight) φωτισμό, με όλα τα πλήκτρα, που είναι πολύ βολικό στη χρήση.

Για επεξεργαστή φέρει τον 8ης γενιάς Intel Core i7-8550U επεξεργαστή (όπως και τον 8ης γενιάς i5-8250U), διαθέτει 256GB PCIe SSD εσωτερικό σκληρό δίσκο, 16GB 2400MHz dual-channel μνήμη RAM (το μοντέλο με τον i5 διαθέτει 8GB μνήμη), ενώ για κάρτα γραφικών έχει την GTX 1050 Max-Q.

Αναφορικά με το πόσο μπορεί να ζεσταίνεται, η Pro GTX έκδοση του Xiaomi notebook διαθέτει πια διπλό ανεμιστήρα με μεταλλικά πτερύγια που μπορούν αν αυξήσουν τον όγκο του αέρα κατά 38.5% σε σχέση με άλλα συμβατικά μοντέλα. Στην κάρτα γραφικών θα βρείτε μία διπλή σειρά σωληνώσεων για ακόμα καλύτερη μείωση της θερμοκρασίας.

Το Xiaomi notebook Pro GTX i5+8GB πουλιέται στην Κίνα στα 6299 yuan (793€), ενώ η έκδοση i7+16GB πουλιέται στα 7599 yuan (957€). Εάν ψάχνετε για να πάρετε κάποιο από τα μοντέλα των notebook της Xiaomi, στο θέμα με τα κουπόνια από Gearbest, θα βρείτε πολλά κουπόνια για διάφορα μοντέλα notebook της Xiaomi να δείτε και ν’ αποκτήσετε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο