21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Apple – Ανακοίνωσε επίσημα πότε θα μας παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα!

Πριν από λίγο, 31 Αυγούστου ώρα Αμερικής, η Apple ανακοίνωσε ότι θα έχει ένα συνέδριο όπου θα παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα. Το συνέδριο αυτό θα γίνει στο Cupertino στην Καλιφόρνια, στις 12 Σεπτεμβρίου. Όπως καταλαβαίνετε πολύ καλά, τότε θα μας παρουσιάσει τα τρία νέα iPhone που σας έχουμε δείξει τόσες φορές τις τελευταίες ημέρες!

Έτσι βάση των όσων ξέρουμε και σας έχουμε πει, τα τρία αυτά νέα iPhone θα είναι όλα πλήρους οθόνης με με σχεδιασμό Liu Haiping, δηλαδή θα έχουν το γνωστό μας “notch”.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τα όσα σας έχουμε πει και ξέρετε ήδη… Έχουμε και λέμε, τρία νέα iPhone, 5.8″, 6.1″ και 6.5″. Το κινητό με την 6.1″ οθόνη έχει μονή κάμερα και η οθόνη είναι LCD. Τ’ άλλα δύο 5.8″ και 6.5″ έχουν OLED οθόνη και διπλή κάμερα.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Σχεδιαστικά διαφέρουν λίγο μεταξύ τους, αλλά όλα υποστηρίζουν Face ID και αναγνώριση προσώπου. Σαν κόστος, η έκδοση με την 6.1″ οθόνη είναι πιο φθηνά από τις άλλες δύο και αναμένετε να είναι η φετινή φθηνή έκδοση για όσους δεν αντέχουν οικονομικά την τιμή των άλλων δύο. Επίσης ακούγεται έντονα ότι θα είναι και δίκαρτα, αλλά δεν θα τα δούμε παντού, αλλά σε συγκεκριμένες χώρες. Εάν θα περιλαμβάνεται και η Ελλάδα μέσα, δεν το ξέρουμε ακόμα.

Επίσης αυτό που πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούμε και νέο μοντέλο Apple Watch αλλά και iPad στην παρουσίαση της 12ης Σεπτεμβρίου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο