15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi παιδική αντικλεπτική αλυσίδα παρουσιάστηκε στα 39 yuan (5.7$)

Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει σε διάφορα γκατζετάκια περίεργα ή μη, ενώ μέσω τρίτων έχει βγάλει πια σχεδόν τα πάντα. Έτσι σήμερα το πρωί μας παρουσίασε μέσω της εταιρείας Xiaomi Ecological Chain Enterprise Shanghai Shuo Mi Technology μία αντικλεπτική αλυσίδα, που θα την βρείτε στα ράφια του μαγαζιού της Mi στα 39 yuan (5.7$).

Η εταιρεία Shuo Mi Technology ιδρύθηκε στις 11 Μαρτίου 2015 και εξειδικεύεται σε αξεσουάρ για κινητά και θήκες, ενώ εμπεριέχει και προϊόντα για παιδιά, όπως αναδιπλούμενα αυτοκίνητα και ειδικές αντιβακτηριακές μπλούζες.

Η ειδική αντικλεπτική αλυσίδα της Xiaomi υιοθετεί μία διπλή σχεδίαση, ενισχύονται σε αντίστροφη έλξη την αντίσταση, έτσι ώστε να μην μπορεί ένα μωρό να την βγάλει εύκολα. Το πάχος της αλυσίδας τροποποιείται ανάλογα με το μέγεθος του παιδιού και των γονιών.

Το καλώδιο όπως βλέπετε είναι σε μορφή σπιράλ, με ειδική επικάλυψη από διάφανο πλαστικό ενώ το εσωτερικό είναι από άσπρο πλαστικό με ατσάλινο σύρμα. Είναι ελαστικό, οπότε εάν το τραβήξετε απλώνει, εάν το αφήσετε μαζεύει. Λόγο του ατσαλιού που έχει, το να κοπεί είναι σχεδόν αδύνατο!

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/09/diagonismos-zeblaze-plug-c-apoktiste-to-wearable-me-tin-egchromi-othoni-tin-megali-mpataria-kai-charaktiristika-efamilla-me-toy-mi-band-3/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Διαγωνισμός Zeblaze PLUG C – Αποκτήστε το wearable με την έγχρωμη οθόνη, την μεγάλη μπαταρία και χαρακτηριστικά εφάμιλλα με του Mi Band 3![/su_button]

[/su_table]

Το τελικό μήκος του καλωδίου είναι στα δύο μέτρα, δίνοντας έτσι αρκετή ελευθερία στο παιδί να παίξει, αλλά την ίδια στιγμή να μην ξεφύγει από το βλέμμα των γονιών. Κυκλοφορεί σε ροδακινί και σε μπλε-πράσινο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο