19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi 8 Youth Edition – Έρχεται σε διαστημικό γκρι χρώμα στις ….

Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει, αλλά πολλές φορές σας ανεβάζουμε νέα μόνο στη σελίδα μας στο Facebook. Έτσι χθες σας είχαμε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες που βρήκαμε στο Weibo σχετικά με το αναμενόμενο Xiaomi 8 Youth Edition. Όσο για το πότε θα το δούμε, σας το είχαμε πει έτσι κι αλλιώς….

Λοιπόν εάν θυμάστε, σας είχαμε πει ότι η Xiaomi ανακοίνωσε για μία συνέντευξη τύπου στις 19 Σεπτεμβρίου στην πόλη Chengdu, όπου πιστεύαμε ότι θα μας παρουσιάσει το Xiaomi 8 Youth Edition. Σήμερα μάθαμε ότι αυτό θα γίνει τελικά.

Από τις πηγές μας μάθαμε ότι εμφανησιακά θα είναι με οριζόντια πίσω διπλή κύρια κάμερα, ενώ για πρώτη φορά θα έχουμε μία σταδιακή χρωματική απόχρωση. Έτσι είχαμε μάθει ότι θα το δούμε σε δύο χρώματα όπως μάθαμε, το Shuguangjin και Ονειρεμένο Μπλε. Σήμερα μάθαμε ότι προστέθηκε άλλη μία χρωματική απόχρωση, αυτή του γκρι που βλέπουμε στην αεροπορία. Ενημερωτικά πάντα, το πίσω μέρος του 8 Youth Edition, έχει γυαλί με καθρέπτη σαν σκελετό, που ακόμα και εάν δεν υπάρχει η σταδιακή χρωματική απόχρωση, με το φως μπορούμε να δούμε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακές.

Βάση τις πληροφορίες που έχουμε, το Xiaomi 8 Youth Edition θα έχει οθόνη 6.26 ιντσών με ανάλυση 2280 × 1080, αναλογία οθόνης 19:9 Liu Haiping, το σώμα θα είναι από διπλό γυαλί, ενώ στο πίσω μέρος θα είναι ο σαρωτής αποτυπωμάτων.

Από θέμα επεξεργαστή θα έχει κάποιο οκταπύρηνο χρονισμένο στα 2.2GHz, οπότε λογικά θα είναι ο Snapdragon 710. Από θέμα μνήμης θα είναι σε διάφορες εκδόσεις και αναμένεται να το δούμε με 4/6/8GB RAM, ενώ από αποθηκευτικό χώρο αναμένεται να κυκλοφορήσει με 32/64/128GB ROM. Η μπροστινή του κάμερα θα είναι με ανάλυση 12 MP, ενώ η μπαταρία του θα είναι με χωρητικότητα 3250mAh.

Elephone Soldier – Αποκτήστε τώρα σε φοβερά προνομιακή τιμή για λίγο με ασφάλεια τελωνείου από το Coolicool, το πρώτο rugged κινητό με 2Κ οθόνη!

Όσο για την τιμή που θα πουλιέται, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι χαμηλή και θα ξεκινάει από τα 1999 γιουάν (291$). Δεν ξέρω με ποια λογική βγάζει τόσα παραπλήσια μοντέλα η Xiaomi, αλλά εσείς τι λέτε για το Xiaomi 8 Youth Edition, θα το παίρνατε!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο