18.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Yang Yuanqing – Η Lenovo δεν πρόκειται ποτέ ν’ εγκαταλείψει τα κινητά τηλέφωνα!

Δυστυχώς, για την Lenovo, το θέμα κινητό ήταν πάντα ένα πρόβλημα. για τον λόγο αυτό αγόρασε την Motorola, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν την βοήθησε όσο θα ήθελε. Έτσι παρόλο που έχουν κάνει άπειρες αλλαγές, δυστυχώς τ’ αποτελέσματα  είναι διφορούμενα.

Στο συνέδριο Lenovo Transform 2.0 που έγινε στις ΗΠΑ, ο Yang Yuanqing, Chief executive officer της Lenovo, περιέγραψε το μέλλον της εταιρεία αναφορικά με τα κινητά τηλέφωνα. Όπως είπε ο Yang Yuanqing, τα κινητά τηλέφωνα είναι για να κάνεις λεφτά, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ανάπτυξη αυτών. Έτσι εάν η Lenovo βρεθεί να μην έχει μία πλατφόρμα για ν’ αναπτύξει τις απαραίτητες τεχνολογίες, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον όταν θα πρέπει να συνεργαστεί και να εντάξει έξυπνες IoT συσκευές.

LG V40 ThinQ – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και πότε να το περιμένουμε

Όσο αναφορικά με την συγχώνευση με την Motorola, ο Yang Yuanqing ανέφερε ότι η Lenovo είναι αρκετά αγχωμένη με αυτή την κίνηση, γιατί αγοράζοντας μία εταιρεία, αγοράζεις και τις ικανότητές της, που πρέπει να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση, αλλά δυστυχώς αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μερικές αγορές. Εάν βιαστούμε στο θέμα ανάπτυξης και να μεγαλώσουμε έτσι γρήγορα, μπορεί στο τέλος να έχουμε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, έτσι αυτή την στιγμή κάνουμε ακόμα μαθήματα.

Επιπρόσθετα ο Yang Yuanqing ανέφερε ότι μπορεί αυτή την στιγμή η Lenovo να μην έχει τόσο δυνατή παρουσίαση στον τομέα των κινητών, δεν σκοπεύει όμως να το βάλει κάτω, ενώ περιμένει να υπάρξει μεγάλη ανατροπή με το 5G!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο