18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Huami AMAZFIT Mi Healthy 1S – Στα 102$ με τεχνολογία ΑΙ που ανιχνεύει το 98% των καρδιακών αρρυθμιών!

Αυτό το απόγευμα η Huami Technology μας παρουσίασε ουσιαστικά δύο καινούργια προϊόντα, ένα όμορφο άσπρο αδιάβροχο smartwatch, φωτογραφίες του μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στη σελίδα μας στο Facebook και ένα wearable, το AMAZFIT Mi Healthy.

AMAZFIT Mi Healthy 1S είναι ουσιαστικά μία αναβαθμισμένη έκδοση του AMAZFIT Mi Healthy που είχε κυκλοφορήσει από την εταιρεία πέρυσι τον Απρίλιο. Η τιμή της νέας έκδοσης παραμένει ίδια με αυτή την πρώτης έκδοση, δηλαδή 699 γιουάν ή αλλιώς 102$.

Το νέο 1S χρησιμοποιεί ένα μαύρο λουράκι με μία κατάμαυρη οθόνη, ώστε να φαίνεται ωραίο σχεδιαστικά. Όπως θα δείτε ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με της πρώτης έκδοσης, ενώ το ελαστικό λουράκι είναι το ίδιο ποιοτικά με των υπολοίπων προϊόντων της.

Η Huami είπε ότι μετά την παρουσίαση του 1st, η διαδικτυακή πλατφόρμα κατακλύστηκε με πάνω από 5 εκ ΗΚΓ και τα συμπτώματα από κολπική μαρμαρυγή επιβεβαιώθηκαν σε πάνω από 14000 περιπτώσεις! Το νέο τσιπ που φέρει το 1S, αυξάνει την ακρίβεια στη  μέτρηση στο 98%, καθότι φέρει υψηλής ευκρίνειας αισθητήρες. Την ίδια στιγμή υπάρχει αναβάθμιση στο ΑΙ νευρωνικό δίκτυο, από παθητική μέτρηση σε μέτρηση 24 x 7. Η νέα αναβαθμισμένη λειτουργία του ΑΙ, έχει την ικανότητα στην περίπτωση που πιάσει κάποια καρδιακή αρρυθμία, να σας ειδοποιήσει αμέσως. Στις αρρυθμίες είναι και η κολπική μαρμαρυγή!

Η Huami Technology πιστεύει ότι ο μακροχρόνιος έλεγχος είναι πάρα πολύ σημαντικός κυρίως μέσα στην ημέρα.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η εφαρμογή που συνοδεύει το 1S, δίνει την δυνατότητα σε πρόσβαση σε ιατρό να σας συμβουλέψει τι να κάνετε, εβδομαδιαίες αναφορές, υπενθύμιση πως να ζείτε πιο υγιεινά.

Φυσικά η εταιρεία ανησυχεί για την ασφάλεια όλων αυτών των δεδομένων, οπότε έχει ενσωματώσει το GDPR μέσα στην εφαρμογή.

Το 1S είναι διαθέσιμο online στις τρεις βασικές πλατφόρμες, Jingdong, Tmall και Fighting.

Ulefone X – Αποκτήστε το τώρα σε Flash Sales από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο και σε απίστευτα χαμηλή τιμή!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο