22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

iOS 12.1 νέα δημόσια έκδοση beta – υποστηρίζει μόνο τα νέα iPhone!

Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγο άλλη μια δημόσια beta του iOS και συγκεκριμένα την έκδοση 12.1. Το διαφορετικό που έχει αυτή η έκδοση είναι ότι είναι αποκλειστικά για τα νέα μοντέλα που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες, δηλαδή τα iPhone XS και iPhone XS Max. Η νέα αυτή έκδοση είναι μια ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση για αυτά τα δύο νέα iPhone. .

Στην νέα αυτή έκδοση, το μοναδικό νέο χαρακτηριστικό που θα βρείτε στην iOS 12.1 beta, είναι η δυνατότητα συμμετοχής σε συνομιλία ομάδας στο FaceTime και τίποτα άλλο απολύτως.

Για όσους έχουν αποκτήσει τα δύο νέα αυτά μοντέλα και θέλετε να δοκιμάσετε την beta, μπορείτε αφού είναι δημόσια, απλώς θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι σαν beta μπορεί να έχει και ψιλοπροβλήματα, οπότε καλό είναι να έχετε πάρει ένα backup πριν την βάλετε.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

Η Apple έχει ήδη δηλώσει ότι στο iOS 12 θα δούμε πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως πχ την υποστήριξη ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογραφήματος) που διαθέτει το Apple 4, αλλά και ενημέρωση της αντίστοιχης εφαρμογής για την υγεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν μας έχει δείξει τίποτα απ’ όλα αυτά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο