24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το πιο «καυτό» παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation

To νέο «Spider-Man» της Insomniac Games είναι το αποκλειστικό για PlayStation παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της παιχνιδομηχανής, ανακοίνωσε χθες η Sony. Και αυτό γιατί κατάφερε να πουλήσει πάνω από 3,3 εκατ. αντίτυπα στις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του.

Η USA Today έβαλε κάτω τα νούμερα και υπολόγισε ότι τα 3,3 εκατ. αντίτυπα αντιστοιχούν περίπου σε 198 εκατ. δολάρια, περισσότερα από τα 117 εκατ. δολάρια εισπράξεων που έκανε η ταινία «Spider-Man: Homecoming» στο πρώτο της τριήμερο στους κινηματογράφους. Ο παραπάνω αριθμός δεν περιλαμβάνει τις πωλήσεις του περιορισμένης κυκλοφορίας πακέτου με το συλλεκτικό, κόκκινο PlayStation 4 και το παιχνίδι.

Στις αρχές του χρόνου, το παιχνίδι «God of War» ήταν εκείνο που είχε σπάσει το αντίστοιχο ρεκόρ με 3,1 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες. Πιο πριν, την τιμή είχε το «Uncharted 4: A Thief’s End» με 2,7 εκατ. αντίτυπα στην πρώτη του εβδομάδα κυκλοφορίας.

Elephone S8 – Βρείτε σήμερα την έκδοση 4/64GB, δεκαπύρηνο Helio X25, 2K οθόνη χωρίς πλαίσιο από την EU αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, με παραλαβή σπίτι σας με DHL σε φοβερή τιμή!

Οι κριτικές για το νέο «Spider-Man» ήταν αποθεωτικές, καθώς κάνει τον παίκτη να νιώσει σαν αληθινός Άνθρωπος Αράχνη, σκαρφαλώνοντας κτίρια σε μια τεράστια, πιστή αναπαράσταση της Νέας Υόρκης. Η κορυφαία ποιότητα γραφικών, ήχου και κίνησης, βέβαια, κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ελκυστικό.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο