15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Surface Hub 2 – Ανακοινώθηκε από την Microsoft για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 με 50.5″ 4K οθόνη!

Η Microsoft, είχε ανακοινώσει τον Μάιο ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Surface Hub, που θα είναι μία τεράστια διαδραστική οθόνη για το γραφείο, διαστάσεων 50.5 ιντσών και 4K ανάλυση με αναλογία οθόνης 3:2, ακόμα πιο λεπτή και με πιο λεπτά περιθώρια τριγύρω.

Στο συνέδριο της Ignite που έγινε φέτος, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Surface Hub 2 θα το δούμε επίσημα το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και θα χωριστεί σε δύο εκδόσεις.

Η πρώτη έκδοση θα είναι το Surface Hub 2S, που εστιάζει σε όσους έχουν ήδη το Surface Hub, συνεχίζοντας το ίδιο ώριμο περιβάλλον και την ίδια αίσθηση εμπειρίας, αλλά σ’ ένα πιο ελαφρύ, λεπτότερο και καλύτερο σχεδιασμό που παραμένει όμως συμβατός με τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα, όπως Skype for Business ή την τελευταία έκδοση του Microsoft Teams.

Αμέσως μετά θα δούμε και την έκδοση Surface Hub 2X, που ουσιαστικά αυτή θα είναι η πλήρη έκδοση του Surface Hub 2. Για πρώτη φορά οι χρήστες των συσκευών Surface Hub, θα έχουν δυνατότητες όπως δυναμική περιστροφή, πιστοποίηση πολλαπλών χρηστών, διαχωρισμός οθόνης και πολλά άλλα που θα είναι εξ ορισμού ενεργοποιημένα.

Ulefone X – Αποκτήστε το τώρα σε Flash Sales από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο και σε απίστευτα χαμηλή τιμή!

Το πιο εντυπωσιακό θα είναι ότι θα χρησιμοποιεί ένα modular σχεδιασμό. Μέσω αυτού του σχεδιασμού θα έχετε την δυνατότητα πχ να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή όταν θέλετε, χωρίς να χρειάζεται ν’ αγοράζετε από την αρχή όλη την συσκευή για να έχετε πάντα την βέλτιστη απόδοση, ενώ αναμένεται να υποστηρίζει Microsoft 365 το 2020.

Το Surface Hub 2 θα περιλαμβάνει επίσης αναζήτηση Bing, αναζήτηση επαφής, συγκέντρωση εικόνων, βελτιωμένο ασπροπίνακα και πολλά άλλα.

Η Microsoft αναμένεται να μας πει περισσότερα στοιχεία των δύο Surface Hub 2 τους επόμενους μήνες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο