16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3DMark – 5 πολύ γνωστά μοντέλα βρέθηκαν να μας δείχνουν λάθος στοιχεία!

Στο παρελθόν η Huawei έχει κατηγορηθεί από την μητρική εταιρεία της 3DMark για παραποίηση στοιχείων, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ τους να μην είναι και οι καλύτερες. Αυτό βέβαια τώρα ανήκει στο παρελθόν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και άλλα μοντέλα έχουν παραποιήσει τα στοιχεία που φαίνονται στο 3DMark. Πρόσφατα λοιπόν ξένο ενημερωτικό μέσο ανακοίνωσε ότι βρήκε 5 μοντέλα που έχουν κλέψει στα στοιχεία πάρα πολύ!

Ποια είναι αυτά τα κινητά!? Για την δοκιμή επιλέχτηκαν τα Huawei Honor 10, Huawei P20 Pro, OPPO Find X, OPPO Realme 2, OPPO Realme 1, Nokia 7 Plus, Redmi Note 5 Pro, Xiaomi POCO F1, Samsung Galaxy Note 9, OnePlus 6, 10 μοντέλα συνολικά.

Η δοκιμή περιλάμβανε την εμπορική έκδοση του 3DMark που μπορούμε όλοι να βρούμε στο Play Store με μία ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του 3DMark με αλλαγμένο τ’ όνομα ώστε να μην το καταλαβαίνει το κινητό ότι είναι αυτή η εφαρμογή και δοκιμή για 300 φορές σε όλα τα 10 μοντέλα.

Umidigi Umi Z2 Special Edition – Μία ειδική έκδοση με 4/64GB, 4 κάμερες, Android 8.1, με ασφάλεια τελωνείου σε φοβερή τιμή μόνο από το Coolicool

Τα τελικά αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά! Όταν χρησιμοποιούσε κάποιος την εμπορική έκδοση του 3DMark, όπου το κινητό καταλάβαινε ότι την έτρεχε, τ’ αποτελέσματα σε 5 κινητά ήταν πάρα πολύ καλύτερα απ’ όταν έτρεχαν την τροποποιημένη έκδοση. Τα 5 αυτά κινητά είναι το Huawei Honor 10, Huawei P20 Pro, OPPO Find X, OPPO Realme 2 και OPPO Realme 1. Μάλιστα σε δύο από αυτά, το Huawei Honor 10 και το Huawei P20 Pro η παραποίηση έφτανε σχεδόν στο 50%!

Τα υπόλοιπα 5 μοντέλα δεν φάνηκαν με διαφορετικά αποτελέσματα στις δύο εκδόσεις της εφαρμογής.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο