19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi – Άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στην Γαλλία.

Η Xiaomi όπως έχετε διαπιστώσει επεκτείνει σιγά-σιγά την ύπαρξή της στην Ευρώπη. Έτσι άνοιξε μαγαζί στην Ισπανία τον Νοέμβριο πέρυσι, ενώ λίγο μετά άνοιξε και στην Γαλλία. Βέβαια όπως είχε αναφέρει τότε η εταιρεία θ’ άνοιγε κι άλλα μαγαζιά στη Γαλλία, ενώ ακούγεται ότι θ’ ανοίξει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες καταστήματα.

Χθες λοιπόν η Xiaomi τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει και άνοιξε το δεύτερο μαγαζί της στη Γαλλία. Ο Wang Xiang, αντιπρόεδρος της Xiaomi, είπε ότι στα εγκαίνια του καταστήματος υπήρχε μία πολύ μεγάλη ουρά από κόσμο να περιμένει απ’ έξω. Η Xiaomi μπήκε στη Γαλλική αγορά για πρώτη φορά τον Μάιο, ανοίγοντας το πρώτο επίσημο μαγαζί της Xiaomi στη χώρα. Το μαγαζί αυτό βρίσκεται στην οδό Sébastopol Avenue στην πρώτη περιοχή του Παρισιού. Τώρα που η Xiaomi άνοιξε και δεύτερο επίσημο κατάστημα στο Παρίσι, η παρουσία της εδραιώνεται ακόμα περισσότερο.

Στο καινούργιο κατάστημα της Xiaomi θα μπορεί να βρει κανείς τις συσκευές και τα αξεσουάρ που φτιάχνει, είτε η ίδια η εταιρεία ή με τους συνεργάτες της. Περιμένουμε να δούμε εάν κάποια στιγμή θα γίνει και εδώ στην Ελλάδα, κάποια ίδια επίσημη κίνηση από την Xiaomi.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο