17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nokia X series – Έρχεται με πιστοποιημένο φακό από την ZEISS!

Η Nokia για να μοιραστεί κάτι στο Weibo χρησιμοποιεί κάποιο από τα δικά της κινητά φυσικά. Πρόσφατα απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία άλλαξε το μοντέλο που χρησιμοποιεί και έβαλε ένα καινούργιο από την σειρά Nokia X που απ’ ότι φαίνεται φέρει φακό Zeiss.

Συγκεκριμένα μέχρι πρόσφατα για αυτές του είδους τις αναρτήσεις χρησιμοποιούσε ένα Nokia 7 Plus. Απ’ ότι φαίνεται όμως μετά από τις 5 Οκτωβρίου η εταιρεία άλλαξε κινητό και τώρα πια εκεί που δείχνει τι κινητό είναι λέει “Nokia X Series Zeiss Mobile”.

Βάση των όσων ξέρουμε, η ΝΟΚΙΑ έχει μόνο πιστοποιημένα μοντέλα από την ZEISS στην αγορά, όταν τα κινητά της σειράς Nokia X series, συμπεριλαμβανομένου των X6 και X5, δεν περιέχουν πιστοποιημένα μοντέλα ZEISS.

Huawei Mate 20 – Ο Kirin 980 κερδίζει άνετα τον Snapdragon 845 στο Antutu

Αυτό δείχνει λοιπόν ότι μιλάμε για ένα νέο μοντέλο στης σειράς Χ, με πιστοποιημένο ZEISS, που δεν μας το έχει παρουσιάσει ακόμα η εταιρεία.

Θα μου πείτε ποιο είναι αυτό το μοντέλο!? Βάση τις φήμες που κυκλοφορούν, το μοντέλο που κάνει τις αναρτήσεις είναι το Nokia 7.1 Plus. Το μοντέλο αυτό βάση την νέα ονοματολογία που χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ, θα ονομαστεί λογικά Nokia X7. Πάντως εφόσον το βλέπουμε να ποστάρει, δεν νομίζω ν’ αργήσει να το δούμε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο