21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Yunmi έξυπνο τραπεζάκι του καφέ – Πιείτε τον καφέ σας στο ψυγείο τραπέζι!

Θα μου πείτε αμέσως…τι μας γράφεις βρε γιατρέ! Τι τραπεζάκι ψυγείο γράφεις στο τίτλο!? Και όμως πολύ καλά διαβάσατε και εγώ έγραψα…

Σ’ ένα μικρό σπίτι, το συμβατικό ψυγείο πιάνει αρκετό χώρο μέσα στην κουζίνα. Η Xiaomi το σκέφτηκε αυτό και έφτιαξε ένα έξυπνο τραπεζάκι ψυγείο, για να πίνετε εκεί τον καφέ σας άνετα! Έτσι μπορείτε να πάρετε τις κούπες πχ που σας παρουσίασα προχθές και να τις κάνετε σετ με το ψυγείο τραπέζι!

Το ψυγείο τραπέζι είναι κατασκευασμένο από εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi, στέλνετε από την εταιρεία Foshan Yunmi Electrical Technology Co., Ltd., που παρέχει και το after sales.

Το έξυπνο τραπεζάκι ψυγείο της Yunmi, διαθέτει δύο χώρους για αποθήκευση με ξεχωριστές θερμοκρασίες σε κάθε χώρο, σύνδεση με το κινητό σας μέσω Bluetooth, ενώ το πάνω μέρος είναι από ανθεκτικό κρύσταλλο. Το ψυγείο σαν ψυγείο είναι χωρητικότητας 130 λίτρων, χωρίζεται σε 6 περιοχές, ενώ το κάθε μέρος χρησιμοποιεί ξεχωριστό σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία μπορεί ν’ οριστεί από 1° έως και 12°C. Έτσι έχετε την δυνατότητα να θέτετε ότι θερμοκρασία θέλετε σε κάθε μέρος και να το κλείσετε εάν δεν το χρειάζεστε.

Chuwi Hi9 Air – Ένα δυνατό και πανέμορφο tablet για απαιτητικούς χρήστες και όχι μόνο (με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο)

Υποστηρίζει έξυπνο ECO λειτουργία, όπου εκεί το ψυγείο ρυθμίζει από μόνο του την θερμοκρασία του ψυγείου βάση τα χαρακτηριστικά του τριγύρω χώρου και το πόσο την θέλουμε περίπου.

Όπως ξέρουμε πολύ καλά, όταν δουλεύει το μοτέρ ενός ψυγείου, όσο αθόρυβο και να είναι, πάντα ακούγεται. Η Yunmi μειώνει τον θόρυβο αυτό σε επίπεδα πιο χαμηλά από τα 36 decibels μέσω της ειδικής κατασκευής που έχει και την ειδική τεχνολογία για μείωση του θορύβου.

Πρέπει επίσης ακόμα να πούμε ότι περιλαμβάνει και ηχείο, με πάρα πολύ καλή απόδοση του ήχου. Έτσι και μέσω του ΒΤ που σας είπαμε ότι έχει, μπορείτε να το συνδέσετε με την τηλεόραση σας, το κινητό σας ή άλλη εξωτερική πηγή και ν’ ακούσετε μουσική ή ότι άλλο θέλετε.

Το σαν τραπεζάκι για τον καφέ σας, είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι γυαλί, εύκολο στο καθάρισμα, ανθεκτικό στις φθορές και πολύ ωραίο εμφανισιακά. Διαθέτει δύο θύρες USB για να συνδέσετε εκεί την πηγή της μουσικής σας ή για να βάλετε να φορτίσετε το κινητό σας!

Το έξυπνο Yunmi τραπεζάκι ψυγείο θα το βρείτε στα 2499 γιουάν ή αλλιώς 312,5€.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο