20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Black Friday προσφορά – 8.5 inch Writing Tablet Kid Drawing Board για μόνο 4.3€ από το Gearbest!

Άλλη μία πολύ ωραία και δημιουργική προσφορά σας βρήκα σήμερα, από το Gearbest αυτή την φορά. Αποκτήστε είτε για το παιδί σας ή ακόμα και για εσάς, ένα πίνακα όπου μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις ή να ζωγραφίζετε με μόλις 4.3€!

Τον πίνακα αυτόν θα τον βρείτε σε 6 χρώματα, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο, μαύρο και άσπρο. Μάλιστα έχω πάρει και εγώ και περιμένω να μου έρθει ένας από εδώ και μου στέλνουν για παρουσίαση άλλο ένα από άλλο μαγαζί, οπότε θα σας δείξω σε λίγες ημέρες τι πήρατε ή τι χάσατε εάν δεν χρησιμοποιήσετε την σημερινή μας προσφορά!

Γράφετε εύκολα ότι θέλετε και με το πάτημα ενός κουμπιού διαγράφονται όλα. Ιδανικό για εκπαιδευτικούς όπου μπορούν να δείξουν ότι θέλουν άμεσα και εύκολα. Περιλαμβάνει και ειδικό στυλό για να γράφετε, ενώ το μόνο που θέλει είναι μία μπαταρία πλακέ CR2016, για να δουλέψει.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Υπόψιν η προσφορά θα τρέχει για 5 ημέρες, αλλά είναι για περιορισμένο αριθμό κομματιών, οπότε βιαστείτε! Που αλλού θα βρείτε τέτοιο σχεδιαστικό πίνακα για μόλις 4.3€!? Μόνο στο Gearbest…..!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο