24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Huawei Honor Band 4 – Αποκτήστε την πλήρη & την Running έκδοση από το GearVita με μόλις 26.36€ και 11.77€ αντιστοίχως με τα κουπόνια μας!

Όλες λίγο πολύ οι εταιρείες έχουν να παρουσιάσουν κάποιο wearable. Η αλήθεια είναι ότι όσα έχω δοκιμάσει, είναι αρκετά καλά, με ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η εφαρμογή που έρχεται μαζί τους δεν είναι τόσο καλή όσο η custom έκδοση του Mi Fit που σας δίνω για το Xiaomi Mi Band 3. Βέβαια εάν τις συγκρίνουμε με την αυθεντική που έχει λιγότερα χαρακτηριστικά, τότε λίγο πολύ είναι όλες ίδιες. Οπότε θα σας συγκρίνω καθαρά την συσκευή. Μία λοιπόν από τις εταιρείες που έχει wearable, είναι η Huawei, με το Honor Band 4. Το συγκεκριμένο wearable θα το συναντήσουμε σε δύο εκδόσεις, την πλήρη και την έκδοση τρεξίματος στο GearVita που τις βρήκα και σας βρήκα και τα κουπόνια για ακόμα καλύτερη τιμή.

Huawei Honor Band 4 Running Version

Το Huawei Honor Band 4 έκδοση τρεξίματος, είναι εφοδιασμένο με αισθητήρες 6 αξόνων, με ακόμα υψηλότερη ακρίβεια στις μετρήσεις. Το ωραίο με αυτή την έκδοση είναι ότι μπορείτε να το φοράτε όχι μόνο στο χέρι, αλλά και στο πόδι εάν χρειαστεί. Κατασκευασμένο από υποαλλεργικό πλαστικό, δεν ερεθίζει το δέρμα, ενώ εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας. Ζυγίζει μόλις 17γρ και είναι με διαστάσεις το λουράκι του 226.15 x 17.70mm, ενώ το κύριο μέρος είναι με 40.5 x 14.8 x 11.2mm και βάρος μόλις 6γρ. Το Honor 4 band είναι φυσικά αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα.

Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.2, ανεξάρτητα εάν έχετε κινητό Android ή iOS. Είναι εφοδιασμένο με μπαταρία χωρητικότητας 77mAh και με χρόνο αναμονής μέχρι και 20 ημέρες. Υποστηρίζει βηματομετρητή, καταγραφή ύπνου, ημερολόγιο, ειδοποιήσεις από το κινητό σας, ξυπνητήρι, υπενθύμιση και υπενθυμίσεις για κλήσεις.

Το Huawei Honor Band 4 έκδοση τρεξίματος κοστίζει κανονικά 19.99$ στο GearVita, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι Rband4EU, οι 20 πρώτοι θα μπορέσουν να το αποκτήσουν με μόλις 13.39$!

 

Huawei Honor Band 4 Smart Wristband Amoled Color Screen

Η πλήρη έκδοση του Huawei Honor Band 4 ανακοινώθηκε από την εταιρεία στις 5 Σεπτεμβρίου. Η βασική διαφορά των δύο εκδόσεων είναι η έγχρωμη οθόνη που έχει η πλήρη έκδοση, με την 2.5D AMOLED οθόνη 0.95 ιντσών, που είναι αφής. Θα το βρείτε σε μαύρο, μπλε και ροζ. Η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη από της έκδοσης τρεξίματος, αφού είναι 100mAh.

Λόγο όμως της έγχρωμης οθόνης, ο συνολικός χρόνος αναμονής είναι λίγο λιγότερος και φτάνει τις 14 ημέρες ουσιαστικά, 20 ημέρες θεωρητικά. Για να το φορτίσετε θέλετε στην 1.5 ώρα περίπου. Διαθέτει και αυτό αισθητήρες 6 αξόνων για μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις του. Είναι και αυτό αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα. Οι διαστάσεις του κυρίως μέρος είναι 43 × 17.2 × 11.5mm, ενώ το λουράκι έχει διαστάσεις 126mm και 95mm. Το συνολικό βάρος του είναι 23g. Φυσικά υποστηρίζει τις ίδιες λειτουργίες με την έκδοση τρεξίματος.

Η πλήρη έκδοση του Huawei Honor Band 4 κοστίζει κανονικά στα 39.99$ στο GearVita, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι Hband4EU, οι 20 πρώτοι τυχεροί θα μπορέσουν να το αποκτήσουν με μόλις 29.99$!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο