19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Play – Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες με το κουτί της συσκευασίας του

Πριν από λίγο διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία από το κουτί συσκευασίας του αναμενόμενου Mi Play, μαζί με φωτογραφίες από την εταιρεία για το πως είναι το κινητό, δείχνοντας την χρωματική διαβάθμιση που έχει. Το κουτί το οποίο κυκλοφόρησε η φωτογραφία του, έχει σαν χαρακτηριστικά τα 6GB RAM και 64GB ROM.

Δυστυχώς λόγο της κακής ποιότητας της φωτογραφίας, δεν φαίνονται οι διαστάσεις τη οθόνης και ο επεξεργαστής, που μέχρι και τώρα είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Το μόνο που ξέρουμε από το FCC είναι ότι ο επεξεργαστής είναι ένας οκταπύρηνος χρονισμένος στα 2.3GHz. Εικάζουμε ότι είναι ο Mediatek Helio P30, που τον είδαμε για πρώτη φορά στο Gionee M7. Ο MediaTek Helio P30 έχει κατασκευαστεί με λιθογραφία 16nm, είναι οκταπύρηνος με Cortex A53 χρονισμένος στα 2.3GHz, ενώ για κάρτα γραφικών έχει την Mali-G71 MP2.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα από τα πόστερ που διέρρευσαν είναι ότι θα έχει notch σε μορφή σταγόνας, διπλή κάθετη κάμερα στο πίσω μέρος, σαρωτή αποτυπωμάτων πίσω, με αναπτυγμένη την αίσθηση για παιχνίδια και multimedia. Επίσης όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες που μας έδωσε η ίδια η εταιρεία, χρησιμοποιεί την διαβάθμιση στον χρωματισμό του κινητού.

Την διαβάθμιση αυτή την είδαμε για πρώτη φορά στο Xiaomi 8 Youth έκδοση, ενώ εκτός από τα δύο χρώματα που βλέπετε εδώ, θα έχει και σε μαύρο. Επιπρόσθετα, το Xiaomi Play “φέρνει κίνηση”.

Millet Play Box Exposure: 6G Memory + 64G Storage Released on December 24th

Επίσης μην ξεχνάτε ότι όπως σας γράψαμε, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι στις 24 Δεκεμβρίου ο Lei Jun θα προκαλέσει τα Guinness World Record με το Xiaomi Play. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δείχνει τις προετοιμασίες που γίνονται για να προκαλέσει με την βοήθεια από 1000 Xiaomi Play.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο