16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καλά Χριστούγεννα – Δύο πολύ φθηνά δωράκια για το αυτοκίνητό σας από το Cafago, μέχρι 9€ το πολύ με τα κουπόνια μας!

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, αύριο κάποιοι κάθονται, κάποιοι δουλεύουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και κανένα δώρο στον εαυτό μας, μιας και πήραμε το δώρο, οπότε ότι έμεινε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για εμάς. Εξάλλου τα δωράκια που σας έχω βρει είναι φθηνά, μέχρι 9€, οπότε μην ανησυχείτε… Τι σας βρήκα…έναν φορτιστή αυτοκινήτου από την Xiaomi, Μοντέλο του 2018, που υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση στα € 8.69 και μία κάμερα αυτοκινήτου, μία dash camera, με 2.4″ TFT οθόνη και λήψη Full HD 1080P με € 8.98 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου με τα κουπόνια μας!

2018 Xiaomi Car Charger 18W Fast Charging

Όσοι έχετε αυτοκίνητο και δεν έχετε φορτιστή αυτοκινήτου, το ξέρετε ότι κινδυνεύετε πολλές φορές να μείνετε χωρίς κινητό. Ειδικά σε ταξίδια που μπορεί να χρειαστεί να οδηγείτε για πολλές ώρες, ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι κάτι το απαραίτητο. Αλλά όχι μόνο για να φορτίζετε το κινητό σας, αφού μπορείτε να τροφοδοτείτε με ενέργεια πχ την κάμερα αυτοκινήτου που σας βρήκα ή κάποια συσκευή GPS ή κάτι άλλο. Ο φορτιστής αυτοκινήτου της Xiaomi είναι καινούργιο μοντέλο, του 2018. Έχει δύο θύρες USB, ενώ υποστηρίζει και 18W γρήγορη φόρτιση. Με τις δύο θύρες μπορείτε με την μία να φορτίζετε το κινητό σας και ταυτόχρονα να τροφοδοτείτε με ενέργεια ή την κάμερα που θα σας παρουσιάσω μετά ή κάποια άλλη συσκευή. Φυσικά ο φορτιστής διαθέτει κύκλωμα προστασίας για υπερφόρτιση.Ο φορτιστής είναι κατασκευασμένος από μέταλλο, για καλύτερη αντοχή και κατασκευή.

Όπως είπαμε, ο φορτιστής υποστηρίζει 18W, με έξοδο 3.6A max, ενώ ανά USB θύρα φτάνει τα 2.4A. Οι προστασίες που διαθέτει είναι κατά υπερφόρτισης, υπερβολικής θερμοκρασίας, αυξημένης τάσης, κτλ. Οι διαστάσεις του φορτιστή είναι 10 x 5 x 5cm και ζυγίζει 0.1kg

Αποκτήστε από το Cafago, τον φορτιστή της Xiaomi για μόλις € 8.69 με το κουπόνι μας L084PA μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019!

 


 

Definition Video Car Vehicle 120 Degree Wide Angle Portable Camera DVR

Πριν σας γράφαμε για ένα φορτιστή αυτοκινήτου με δύο θύρες και γρήγορη φόρτιση. Τώρα σας δίνω την ευκαιρία να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την μία θύρα με την κάμερα αυτοκινήτου που θα σας παρουσιάσω και να φορτίζετε και το κινητό σας ταυτόχρονα. Η κάμερα αυτοκινήτου έχει την δυνατότητα λήψης βίντεο με ανάλυση 1080p με τον 120° ευρυαγώνιο φακό που διαθέτει. Διαθέτει ειδική, έξυπνη αντικραδασμική τεχνολογία, ενώ μπορείτε να τον περιστρέψετε όπως θέλετε για να πετύχετε την τέλεια λήψη. Με τον φορτιστή που σας παρουσίασα πιο πάνω, μπορείτε άνετα να την φορτίζετε την κάμερα. Διαθέτει δυνατότητα νυχτερινής λήψης. Τα βίντεο που τραβάει τ’ αποθηκεύει στην εξωτερική κάρτα που μπορεί να πάρει, που μπορεί να είναι μέχρι και 32GB. Η κάμερα έχει δυνατότητα για κυκλική καταγραφή, οπότε ο άδειος χώρος δεν της τελειώνει ποτέ.

Την κάμερα μπορείτε να την βρείτε σε μαύρο ή ασημί , ενώ διαθέτει θύρα USB 2.0 για να μπορείτε να μεταφέρετε τα βίντεο που έχει καταγράψει. Τα βίντεο τα σώζει σαν avi με ανάλυση 640 x 480 @30fps. Η κάμερα φυσικά μπορεί και τραβάει και φωτογραφίες, που τις σώζει σαν jpeg. Οι διαστάσεις της κάμερας είναι 8.8 x 5.3 x 1.6cm και ζυγίζει 80g.

Την κάμερα μπορείτε να την αποκτήσετε  από το Cafago μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2019 με το κουπόνι μας L5472K, από τα 15.59€ που κάνει κανονικά, στα € 8.98, περίπου 40% έκπτωση. Ένα πολύ καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο σε φοβερή τιμή!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο