17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy F – Το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της εταιρείας πήρε πιστοποίηση στην Κίνα

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση από την Samsung, στις 20 Φεβρουαρίου θα δώσει η εταιρεία συνέντευξη τύπου, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η νέα σειρά Samsung Galaxy S10. Την ίδια ώρα και βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, μαζί αναμένεται ν’ ανακοινωθεί και το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung, το Galaxy F. Σύμφωνα και με τα τελευταία νέα λίγων ωρών, το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό πήρε πιστοποίηση συχνότητας στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα το δούμε στη Κίνα και δεν είναι τελικά καθόλου απίθανο να είναι στην συνέντευξη τύπου στις 20 Φεβρουαρίου.

1

Βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αναδιπλούμενο κινητό Galaxy F, θα έχει την εμφάνιση που ξέρουμε μέχρι στιγμής, με την δυνατότητα να διπλώνει μόνο μία φορά, από μπροστά. Η οθόνη θα είναι διαστάσεων 4.58″ όταν θα είναι διπλωμένο και θα έχει ανάλυση 840 x 1960 p. Όταν το κινητό είναι ανοιχτό, η οθόνη γίνεται 7.3″ και με ανάλυση 1536 × 2152 p.

1

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα έχει, θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 855 και η μεγαλύτερη έκδοση να έχει 10GB RAM και 1TB ROM, τρεις πίσω κύριες κάμερες που θα έχουν για αισθητήρα τον Sony IMX374. Η μπαταρία που θα έχει το κινητό θα είναι χωρητικότητας 5000-6000mAh.

Επίσης αυτό που μάθαμε είναι ότι η Samsung στην αρχή θα παράξει μόνο 1 εκ συσκευές από το Galaxy F στην αρχή. Υποθέτω θέλει να δει πως θ’ ανταποκριθεί η αγορά στο νέο κινητό, αφού στοχεύει κυρίως στους επαγγελματίες και η τιμή είναι αρκετά τσουχτερή αφού θα φτάνει τα 2500$.

Samsung S10 Plus – Εμφανίστηκε με Snapdragon 855 και 6GB RAM

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία τις 20 Φεβρουαρίου για να δούμε και εμείς και το νέο S10 αλλά και το αναδιπλούμενο κινητό. Αλήθεια, εάν είχατε την οικονομική δυνατότητα να πάρετε το Galaxy F, θα το αγοράζατε!?

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο