27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi 9 και Xiaomi 9 SE – Πήραν πιστοποίηση και υποστηρίζουν το πλήρες δίκτυο της Netcom!

Σήμερα, βρήκαμε και άλλα πράγματα στη σελίδα πιστοποίησης συχνότητας στην Κίνα. Έτσι μετά από το Samsung Galaxy F, βρήκαμε και δύο συσκευές που ανήκουν στην Xiaomi. Οι κωδικές ονομασίες των δύο αυτών μοντέλων είναι M1903F2A και M1902F1T/A. Οι δύο αυτές συσκευές απόκτησαν πιστοποίηση για συχνότητα για ολόκληρο το δίκτυο της Netcom.

Προς το παρόν οι πληροφορίες σχετικά με τα δύο μοντέλα είναι ασαφή. Γνωρίζοντας πια ότι τα Mi 8 και Mi 8 SE είχαν την κωδική ονομασία M1803E1A/T και M1805E2A αντιστοίχως, οι κωδικοί M1903F2A και M1902F1T/A θα πρέπει να αντιστοιχούν στα Mi 9 και Mi 9 SE.

Millet 9 and Xiaomi 9 SE?  Xiaomi's two new machines have been approved by model: support for all Netcom

Όσο για το τι θα περιέχει το Xiaomi 9, σίγουρα για επεξεργαστή θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 855, μιας και είναι ο επεξεργαστής που θα έχουν όλες οι ναυαρχίδες φέτος. ) 855 είναι 7nm επεξεργαστής, οκταπύρηνος, χρονισμένος στα 2.84GHz και με κάρτα γραφικών την Adreno 640.

Τώρα εάν το Xiaomi 9 SE πραγματικά υπάρχει, τότε το μοντέλο θα είναι σίγουρα με πιο μικρή οθόνη και θα είναι εφοδιασμένο με κάποιο Qualcomm mid-range επεξεργαστή.

 

Επιπρόσθετα ο CEO της Xiaomi και πρόεδρος της εταιρείας, Lin Bin, μας έδειξε την ευρύ περιοχή που μπορεί να έχει κάποιος στο ξεκλείδωμα μέσω αποτυπώματος στη οθόνη. Η περιοχή αυτή χάρις την νέα τεχνολογία, είναι διαστάσεων 25 x 50.2 mm, που είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη από την ανάλογη περιοχή που υπάρχει αυτή την στιγμή σε όλα τα κινητά που διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό. Αφού λοιπόν είδαμε το χαρακτηριστικό αυτό, να είστε σίγουροι ότι το Xiaomi Mi 9 θα το έχει.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Lin Bin είχε αποκαλύψει ακόμα ότι η γρήγορη φόρτιση του Mi 9 αναμένεται ν’ αναβαθμιστεί και δεν θα είναι περίεργο να υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση, κάτι που το Mi 8 δεν το κάνει.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο