16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Wireless BT 4.2 + EDR ακουστικά – Αποκτήστε τα με το κουπόνι μας από το Cafago όσο ένα καφέ… 2.79€!

 

Σε όλους μας αρέσει ν’ ακούμε μουσική και ταυτόχρονα να αισθανόμαστε ελεύθεροι από καλώδια, ώστε να μην χρειάζεται να κρατάμε το κινητό ή να μας εμποδίζει στις κινήσεις μας. Δυστυχώς όμως τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά δεν είναι και πολύ φθηνά. Έτσι για να πάρετε καλά ασύρματα ακουστικά πρέπει να δώσετε τουλάχιστον κανά 20εύρο. Όχι όμως με την φοβερή προσφορά με το κουπόνι που σας βρήκα από το Cafago! Με μόλις 2.79€, όσο δηλαδή ένας καφές, παίρνετε ασύρματα ακουστικά πολύ καλά!

Τ’ ασύρματα ακουστικά από το Cafago, σίγουρα θα σας θυμίσουν όλα τα ακριβά αντίστοιχα ακουστικά που πουλάνε εταιρείες όπως την Xiaomi πχ. Έτσι πχ της Xiaomi έχουν 60$, εδώ θα τα βρείτε στο 1/20! Τ’ ασύρματα ακουστικά θα τα βρείτε σε κίτρινο, κόκκινο και μπλε χρώμα. Είναι σχεδιασμένα να συνδέονται με το κινητό σας μέσω της τεχνολογίας Advanced BT 4.2 + EDR. Περιέχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για ν’ απαντάτε στις κλήσεις που δέχεστε. Χάρις την τεχνολογία EDR (enhanced data rate) έχετε βελτιωμένο ήχο με πολύ υψηλή ποιότητα!

Τ’ ακουστικά διαθέτουν λειτουργία διαχείρισης της μουσικής και των κλήσεων. Έτσι μπορείτε ν’ αυξομειώσετε εύκολα την ένταση της μουσικής, να πάτε στο επόμενο ή προηγούμενο τραγούδι, να δεχθείτε ή απορρίψετε μία κλήση, να ξανακαλέσετε το τελευταίο νούμερο που πήρατε ή να τερματίσετε μία κλήση. Χάρις την κατασκευή τους είναι εύκολα να τα φορέσετε, χωρίς να φοβάστε ότι θα τα χάσετε, αφού αγκαλιάζουν με ασφάλεια τον λαιμό σας.

Μπορούν να συνδεθούν με το κινητό σας σε απόσταση έως και 10 μέτρα. Υποστηρίζουν αντίσταση 32Ω, ενώ η συχνότητα ανταπόκρισης είναι στα 20Hz~20KHz. Χάρις την μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 55mAh που διαθέτουν, μπορείτε να τα χρησιμοποιείται συνέχεια για 2.5 ώρες ενώ έχουν χρόνο αναμονής 120 ώρες. Θα χρειαστείτε πολύ λίγο χρόνο για να τα φορτίσετε πλήρως, αφού σε μισή ώρα έχουν φορτιστεί μέσω της Micro USB θύρας που διαθέτουν.

Το μήκος του καλωδίου που ενώνει τα δύο ακουστικά και αγκαλιάζει τον λαιμό σας είναι μήκους 67.5cm. Πάντως σίγουρα με βάρος μόλις 14g, ούτε που θα αισθάνεστε ότι φοράτε ακουστικά.

Τ’ ασύρματα ακουστικά από το Cafago, θα τα βρείτε στα 3.29€ για μία ημέρα ακόμα, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι μας L4739V3, τότε θα μπορείτε μέχρι τέλος του μήνα, δηλαδή μέχρι και τις 31/01/2019, να τ’ αποκτήσετε με μόλις 2.79€! Μία μοναδική ευκαιρία που ΔΕΝ χάνετε!!!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο