27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Huawei – Νέο μυστηριώδες μοντέλο εμφανίστηκε με σταγονοειδή οθόνη και μονή κάμερα πίσω

Σήμερα το πρωί, πριν από λίγο, ένα μυστηριώδες μοντέλο από την Huawei με την κωδική ονομασία MRD-AL00 πέρασε και πήρε πιστοποίηση στο FCC.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παίρνουμε από το FCC, το καινούργιο αυτό μοντέλο της Huawei χρησιμοποιεί σταγονοειδή οθόνη, δηλαδή το notch που έχει είναι σε σταγονοειδή μορφή, έχει μονή κάμερα στο πίσω μέρος και δεν έχει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Απ’ ότι φαίνεται θα πρέπει να είναι κάποια καινούργια σειρά της Huawei, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ανάλογη σειρά από την εταιρεία.

Enjoy 9e? Huawei's new machine access: water drop screen / rear single shot

Το δεύτερο μισό του 2018, η Huawei παρουσίασε το 9 Plus, μετά το 9 MAX και το Imagine 9, οπότε υπάρχει μία πιθανότητα το νέο αυτό MRD-AL00, που μόλις πήρε πιστοποίηση, να είναι το 9e που δεν είχε παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Από θέμα hardware, το κινητό είναι entry-level, οπότε αναμένουμε να έχει για επεξεργαστή τον MediaTek Helio P35. Ο MediaTek P35 είναι ένας 12nm επεξεργαστής, οκταπύρηνος που είναι χρονισμένος στα 2.3GHz, ενώ για κάρτα γραφικών έχει την IMG GE8320 που είναι χρονισμένη στα 680MHz.

Επίσης εφόσον μιλάμε για entry-level κινητό, η οθόνη του Huawei MRD-AL00 πρέπει να είναι στα 720P, δηλαδή 1560×720, κατασκευασμένο από πλαστικό και με το EMUI 9.0 προεγκαταστημένο.

Xiaomi Power bank 3 – Έρχεται με 45W αμφίδρομη φόρτιση. Δείτε εικόνες του και που θα το βρείτε

Τέλος για την τιμή του, αναμένεται να είναι κάτω από τα 1000 γιουάν, δηλαδή 147.5$. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε σκέφτεται να το παρουσιάσει η Huawei, οπότε μόλις μάθουμε κάτι καινούργιο θα σας το πούμε.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο