13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

DxO βαθμολογία ανακοινώθηκε στις μπροστινές κάμερες. Ανατροπή στη λίστα, αλλά το Xiaomi MIX 3 σταθερά στην τριάδα!

Χθες η DxOMark, μία εταιρεία που είναι γνωστή για τις βαθμολογίες που βγάζει για τις κάμερες των κινητών, αν και τελευταία είχε αμφισβητηθεί πολύ κατά πόσο είναι αξιόπιστα τ’ αποτελέσματα που βγάζει, ανακοίνωσε στο site της την λίστα με τις καλύτερες selfie κάμερες. Στην λίστα υπάρχουν ανατροπές αναφορικά με την λίστα των κύριων καμερών, αλλά το Xiaomi Mi Mix 3 παραμένει και τώρα σταθερά μέσα στην πρώτη τριάδα. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία βγάζει τέτοια λίστα.

Xiaomi MIX 3 front camera DxO score domestic mobile phone first Huawei, Mito lost

Έτσι βλέπουμε ότι την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Google Pixel 3 και την δεύτερη το Samsung Galaxy Note 9, που έπιασαν 92 πόντους. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Xiaomi MIX 3 με 84 πόντους, iPhone XS Max με 82 points, Samsung Galaxy S9 Plus με 81 points. Τα κινητά που είχαν ανακηρυχθεί από την εταιρεία ότι είχαν την καλύτερη κύρια κάμερα, Huawei Mate 20 Pro και Huawei P20 Pro, είναι μόλις στην 75η και 72η θέση αντιστοίχως.

Xiaomi MIX 3 front camera DxO score domestic mobile phone first Huawei, Mito lost

Μετά την ανακοίνωση της λίστας αυτής, ο Lei Jun είπε στο Weibo: “Το τμήμα που είναι υπεύθυνο για τις κάμερες, έχει κάνει πολύ εντυπωσιακή δουλειά. Η μπροστινή κάμερα του Mi Mix 3 είναι στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας τα φιλικά Mate 20 Pro και P20 Pro”.

Xiaomi MIX 3 front camera DxO score domestic mobile phone first Huawei, Mito lost

Η μπροστινή κάμερα του Xiaomi MIX 3 πιάνει στην φωτογράφιση 83 πόντους, για το βίντεο πιάνει 85 πόντους, ώστε στο τέλος να έχει 84 πόντους. Όπως επισήμανε ο Lei Jun, το Mix 3 έχει διπλή κάμερα μπροστά με ανάλυση 24MP + 2MP.

Ο Lin Bin επισήμανε ότι και στο Mi 8 υπάρχουν πάρα πολλοί από τους αλγόριθμους που συναντάμε στο Mi Mix 3. Έτσι πχ η λειτουργία “μικροπλαστική ομορφιά”, μπορεί να κάνει ρινοπλαστική, εξαφάνιση ρυτίδων, διόρθωση του πηγουνιού και άλλα…

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο