24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Magisk v18.1 κυκλοφόρησε με υποστήριξη για το Kirin 960, EMUI 9, Android 4.2 και άλλα πολλά!

Το πρόγραμμα Magisk είναι δημιουργία του αναγνωρισμένου XDA Developer topjohnwu, που ξεκίνησε ως μια μέθοδος για απόκτηση πρόσβαση root στη συσκευή σας και εξελίχθηκε με την πάροδο των χρόνων σε ένα πολύ πιο ποικίλο και ισχυρό εργαλείο. Αλλά ακόμα και σήμερα, αν χρειάζεστε πρόσβαση root, το πιο πιθανό είναι ότι με το πρόγραμμα Magisk θα το καταφέρετε εύκολα.

Το Magisk έχει πλέον ενημερωθεί στην έκδοση v18.1 , υποστηρίζοντας το EMUI 9 και το Kirin 960 της Huawei , καθώς επίσης και την επέκταση της υποστήριξης μέχρι και το Android 4.2 (το οποίο κυκλοφόρησε το 2012).

Magisk v18.1 Changelog

  • [Γενικώς] Υποστήριξη EMUI 9.0
  • [Γενικώς] Υποστήριξη συσκευών με Kirin 960
  • [Γενικώς] Υποστήριξη σε Android 4.2
  • [Γενικώς] Μεγάλου βαθμού εκμοντερνισμού του κώδικα

Παρόλο που η Huawei σταμάτησε να παρέχει υπηρεσίες επίσημα για ξεκλείδωμα του bootloader, υπάρχουν πληρωμένες υπηρεσίες που ξεκλειδώνουν τον bootloader. Αυτή η κατάσταση είναι παρόμοια με ορισμένες προηγούμενες συσκευές της HTC που έπρεπε να ξεκλειδώσουν το bootloader μέσω μιας ανεπίσημης πληρωμένης υπηρεσίας, με τη διαφορά ότι για τις συσκευές Huawei οι υπηρεσίες αυτές έχουν πάρα πολύ ζήτηση. Με το v18.1, το Magisk υποστηρίζει τώρα το EMUI 9 και το Kirin 960. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Huawei έχει κάνει αλλαγές στα διαμερίσματα, υιοθετήθηκαν ειδικές λύσεις για την υποστήριξη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες σε αυτή τη σελίδα οδηγιών.

Το Magisk υποστηρίζει επίσης εκδόσεις Android μέχρι και το Android 4.2 Jellybean. Οι συσκευές στο Kitkat 4.4 και έπειτα, θα έχουν όλες τις δυνατότητες ενεργοποιημένες, ενώ οι συσκευές μεταξύ του Android 4.4 και του Android 4.2 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Magisk ως λύση root, καθώς τα χαρακτηριστικά MagiskHide και resetprop δεν είναι δυνατά στο Jellybean. Αντιστοίχως τα  Magic Mount / modules είναι προσωρινά απενεργοποιημένα.

Παρουσίαση του Coolbaby X9 – Ένας πολύ καλός κλώνος PSP με 20000 παιχνίδια μέσα (φωτογραφίες και βίντεο περιλαμβάνεται)

Αλλά και ο Magisk Manager έχει επίσης ενημερωθεί στην έκδοση v7.0.0, για το οποίο το changelog έχει ως εξής:

  • Μεγάλη επανασχεδίαση του UI!
  • Render Markdown natively (δεν είναι πλέον buggy το WebView!)
  • Υποστήριξη σε Android 4.1 (το εγγενές Magisk υποστηρίζει μόνο το Android 4.2)
  • Σημαντική βελτίωση της απόδοσης του Magisk log disply
  • Επιδιορθώστε τα σενάρια OTA για συσκευές A / B
  • Μειώστε τις χρήσεις μνήμης κατά την επαλήθευση και την υπογραφή της εικόνας εκκίνησης
  • Υποστήριξη πτώσης για το Magisk κάτω από v18.0

Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι ο Magisk Manager v7 δεν είναι σε θέση να αναβαθμίσει απευθείας το Magisk από v18.0 σε v18.1. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποκρύψετε το Magisk Manager πριν από την ενημέρωση. Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε τη σημασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (καθώς οι περισσότεροι από εμάς συχνά θεωρούν τη σταθερότητα του Magisk δεδομένο), οπότε φροντίστε να κάνετε τα κατάλληλα αντίγραφα ασφαλείας πριν επιχειρήσετε να ενημερώσετε. Να σημειώσω ότι εγώ πάντως στο Mi 8 έκανα την όλη ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε και εσείς το Magisk, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο XDA. Υπόψιν επίσημη σελίδα ΔΕΝ υπάρχει.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο