19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi App Store – Δεν άντεξε την αυξημένη ζήτηση η εφαρμογή και “κράσαρε”!

Το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου, οι χρήστες του Weibo ανέφεραν ότι το Xiaomi App Store συνετρίβη. Όπως φαίνεται, το Xiaomi App Store δεν μπορεί να φορτώσει στην οθόνη.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο Apple App Store για 12 λεπτά μόνο από το κατάστημα εφαρμογών των Xiaomi, Apple, Huawei, Samsung και άλλων μεγάλων καταστημάτων της εφαρμογής.

Millet App Store Crash επίσημη ανταπόκριση πελατών

Από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εφαρμογής, ανέφεραν τα εξής: “Λόγο τον πολύ αυξημένο όγκο λήψεων σε ορισμένες εφαρμογές κατά την περίοδο του Spring Festival Evening, εμφανίστηκε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην ανταπόκριση της εφαρμογής, κάτι που μπορεί να εμφανιστεί και τις επόμενες ημέρες. Για τον λόγο αυτό συνιστάται να δοκιμάζετε και άλλη χρονική περίοδο, ενώ οι τεχνικοί μας προσπαθούν να το επιλύσουν και να μην εμφανιστεί ξανά.”

Millet App Store Crash επίσημη ανταπόκριση πελατών

Σύμφωνα με πληροφορίες που βρήκαμε, το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε γιατί πάρα πολλοί χρήστες προσπάθησαν να κατεβάσουν την εφαρμογή Baidu APP, με αποτέλεσμα να μην αντέξει στη μεγάλη ζήτηση ο σέρβερ και να “κρασάρει”.

Κάποιοι χρήστες μάλιστα έκαναν πειράγματα, λέγοντας: “Το μεγαλύτερο τεχνικό εμπόδιο για το Spring Festival Evening Red Packet δεν είναι η αποστολή των κόκκινων φακέλων, αλλά το κατάστημα εφαρμογών.” Μερικοί άνθρωποι αστειεύονταν ότι το app κατάστημα εμπόδισε κάποιους ανθρώπους να στείλουν τον κόκκινο φάκελο που στέλνουν παραδοσιακά οι Κινέζοι, ώστε να τους κάνει να έρθουν πιο κοντά.

Xiaomi Mi Wired Gaming ακουστικά – Αποκτήστε τα σχεδόν μισοτιμής με μόλις 35€ περίπου, για περιορισμένο αριθμό με το κουπόνι μας από το GearVita!

Τα επίσημα στοιχεία του Baidu δείχνουν ότι στο CCTV Spring Festival Evening η εφαρμογής Baidu APP είχε χρήση από 160 έως και 300 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα. Το παγκόσμιο κοινό που συμμετείχε στις αλληλεπιδράσεις της εφαρμογής Baidu APP έφτασε τις 20,8 δισεκατομμύρια φορές!

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο