20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Sony XA3 – Εμφανίστηκαν εικόνες του με πολύ λεπτά περιθώρια και 21:9 aspect ratio

Όσοι ξέρουν την Sony, ξέρουν ότι το καθεαυτό κινηματογραφικό κινητό “CinemaWide” είναι το Xperia XZ4. Εξάλλου, η μεγάλη αναλογία του 21:9 χωρίς περιθώρια μόνο αυτό μπορεί να δηλώνει, ένα κινητό ιδανικό για να βλέπει κανείς ταινίες.

Όμως, μία αναφορά από τον πολύ γνωστό για τις διαρροές Roland, το 21:9 φαίνεται δεν είναι αποκλειστικότητα μόνο της σειράς XZ4, αλλά και της XA3

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες (render) που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, το XA3 υιοθετεί πάρα πολύ λεπτά περιθώρια στις τρεις πλευρές, με σχεδιασμό non-Liu Haiping. Οι γνωστοί αισθητήρες είναι εκεί, αλλά με τα περιθώρια που βλέπουμε στις δύο πλαϊνές πλευρές και κάτω, θα λέγαμε ότι προσομοιάζει το iPhone X.

Η δεξιά πλευρά φαίνεται ότι έχει σαρωτή αποτυπωμάτων, ενώ στο κάτω μέρος έχει θύρα USB-C και συμμετρικά άμφω ηχεία. Επιπρόσθετα το πίσω μέρος του κινητού είναι στο μπλε, μαύρο, άσπρο και ροζ.

Από τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, το XA3 θα έχει οθόνη 5.9″ με αναλογία 21:9 και ανάλυση 2560 x 1080p. Από θέμα επεξεργαστή έχει τον Snapdragon 660, 4 GB RAM + 64GB ROM και μπαταρία χωρητικότητας 3500mAh.

 




Xiaomi Polarized γυαλιά πιλότου – Αποκτήστε τα από το Gearbest σε Flash Sales στα 21.5€ για λίγες ημέρες ακόμα!

Αναφορικά με το πότε θα το δούμε το XA3, υπάρχουν δύο πιθανές ημερομηνίες…ή στο MWC 2019 στις 25 Φεβρουαρίου ή στο IFA στο Βερολίνο τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο