19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα βρέθηκε με 500 τρύπες στο μάτι της έχοντας θέσει την φωτεινότητα του κινητού της στο μέγιστο!

Η κυρία Chen, είναι μία 25χρονη γραμματέας από το Ταϊβάν, που χρησιμοποιεί συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας ορίσει σε αυό την φωτεινότητα στο τέρμα. Το τελευταίο διάστημα η ίδια αναφέρει ότι διαπίστωσε θολερότητα στην όραση, πόνο στα μάτια και εκτεταμένη δακρύρροια.

Ο Dr. Hong από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Fooyin, είπε ότι είχε εκτεθεί το μάτι σε περισσότερο από 600 lumens κάθε ημέρα, για τα τελευταία δύο χρόνια, όταν το ανώτατο όριο είναι περίπου στα 300.

Ο Dr. Hung είπε ότι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάπου στις 500 οπές στον κερατοειδή της. Η ασθενής εμφάνισε επίσης εικόνα συμφορητική υπεραιμία, επιφανειακή κερατίτιδα και θολερότητα στο υαλοειδές σώμα του βολβού.

Deal of the Day: Αποκτήστε τα Xiaomi AirDots Bluetooth ακουστικά και τα Xiaomi AI φορητά ηχεία με 40 & 50% έκπτωση με το κουπόνι μας από το GearVita

Στην κυρία Chen της χορηγήθηκαν στεροειδή ας θεραπεία, όπου μετά τις τρεις πρώτες ημέρες η ίδια ανέφερε ότι είχε βελτίωση στην κλινική της εικόνα.

Ο Dr Hung ανέφερε ότι η έκθεση του ματιού στα 600 Lumens για δύο ώρες ισοδυναμεί με το να το ψήσετε σ’ ένα φούρνο μικροκυμμάτων!

Συστήνετε καλύτερα να μην κλείνετε το φως στο δωμάτιο όταν χρησιμοποιείτε το κινητό σας και να το έχετε την φωτεινότητα στο αυτόματο, για να μην ερεθίζετε το μάτι έτσι.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο