18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Redmi Note 7 – Πάνω από 4 εκ συσκευές αναμένεται να έχουν πουληθεί έως τα τέλη Μαρτίου! Δείτε από που θα την βρείτε εσείς πιο οικονομικά.

Στις 12 Φεβρουαρίου η Xiaomi Group ανακοίνωσε ότι το Redmi Note 7 είχε ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο συσκευές σε πωλήσεις μόνο στην Κίνα. Το Redmi Note 7 παρουσιάστηκε στις 10 Ιανουαρίου και πάραυτα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αυτό που έχει καταφέρει σε τόσο μικρό διάστημα.

It is estimated that the sales of Red Rice Note 7 will exceed 4 million at the end of March.

Στις 20 Μαρτίου, σήμερα το πρωί δηλαδή, ο Lei Jun μοιράστηκε μαζί μας μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Weibo, αναφορικά με τις επιδόσεις της Xiaomi για το 2018. Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν ότι αναμένεται το Redmi Note 7 να ξεπεράσει τις 4 εκ συσκευές σε πωλήσεις μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Βέβαια προσοχή, μιλάμε για πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στην Κίνα που σας είπαμε στην αρχή.

Τι σημαίνει αυτό….σημαίνει ότι το Redmi Note 7 πούλησε 3 εκ συσκευές σε μόλις δύο μήνες! Αν συγκρίνουμε αυτό με το Honor 8X, σε 173 ημέρες που κυκλοφορεί είχε ένα μέσο όγκο πωλήσεων τις 57000 συσκευές περίπου. Το Redmi Note 7 σε 80 ημέρες ξεπέρασε τα 4 εκ συνολικά με ένα μέσο όγκο ημερήσιων πωλήσεων τις 50000 συσκευές.

Xiaomi Redmi 7 Global Version – Αποκτήστε το από 131€ σε περιορισμένο αριθμό χάρις στο κουπόνι μας από το GearVita

Αυτό δείχνει ότι η τάση πωλήσεων του Redmi Note 7 είναι πολύ δυνατή και απ’ ότι φαίνεται θα παραμείνει έτσι για αρκετό διάστημα. Εάν μάλιστα το δούμε σε συνδυασμό με τα Redmi Note 7 Pro και Redmi 7, φαίνεται ότι οι πωλήσεις του Redmi θα είναι πολύ υψηλές.

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε, βλέπω στο Kimovil την χαμηλότερη τιμή την έχει το Geekbuying (πιο χαμηλά και από την Ελλάδα), μετά το GearVita και τέλος το Banggood.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο