21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi – Αγοράστε σε περιορισμένο αριθμό μισοτιμής την σκούπα αυτοκινήτου και την κάμερα AQara G2 1080P με το κουπόνι μας από το GearVita

Το ότι η Xiaomi φτιάχνει τα πάντα, πιστεύω το έχετε καταλάβει. Έτσι εκτός από τα φοβερά κινητά, έχει και πολύ καλά και ποιοτικά gadget να μας δείξει. Δύο από αυτά τα βρήκα στο GearVita, που χάρις στο κουπόνι που σας σιγούρεψα, θα μπορέσετε να τα πάρετε σχεδόν μισοτιμής! Μιλάω για το σκουπάκι αυτοκινήτου Cleanfly FVQ και για την κάμερα AQara G2 1080P.

 

Cleanfly FVQ Car Portable Vacuum Cleaner

Το φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου Xiaomi Cleanfly FVQ, ζυγίζει μόλις 560γρ και έχει διαστάσεις 7.00 x 7.00 x 29.80 cm. Θα το βρείτε σε μαύρο χρώμα στο GearVita και είναι τελείως φορητό, δηλαδή για να δουλέψει, δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο για να παίρνει ρεύμα. Αυτό γίνεται γιατί φέρει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 7.2V 2000mAh, που θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να το φορτίσετε πλήρως. Μετά θα μπορείτε για 13 λεπτά να δουλεύετε το σκουπάκι χωρίς πρόβλημα. Έχει δυνατότητα αναρρόφησης 5000pa, ενώ το δοχείο έχει χωρητικότητα 10mL. Ο θόρυβος που παράγει είναι στα 65dB.

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε εκτός από το σκουπάκι, , ένα φορτιστή αυτοκινήτου για να φορτίζετε την μπαταρία του, μία τηλεσκοπική 2-σε-1 μύτη, ένα φίλτρο HEPA και ένα εγχειρίδιο. Το σκουπάκι φέρει ακόμα φωτισμό, ώστε να βλέπετε καλύτερο τον χώρο που καθαρίζεται. Χάρις των μικρών διαστάσεων που σας είπαμε αρχικώς, μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα μέσα στο αμάξι.

Αποκτήστε το φορητό σκουπάκι αυτοκινήτου της Xiaomi, Cleanfly FVQ, από τα 74.99$ που είναι κανονικά, με το κουπόνι CarCleanEU, οι 30 πρώτοι στη μισή τιμή, δηλαδή στα $31.99 ή αλλιώς €28.63.

 


 

Xiaomi AQara G2 1080P WiFi Smart IP Camera With Gateway Function

Η ασφάλεια είναι σίγουρο το πιο βασικό αγαθό που θέλουμε όλοι για τον εαυτό μας και για την οικογένειά μας. Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει η Xiaomi με την κάμερα Aqara G2 Gateway Smart IP Camera. Η κάμερα αυτή έχει διαστάσεις 82.4 x 56.5 x 50.5 mm και χρησιμοποιεί WIFI IEEE802.11b/g/n 2.4GHz, Zig.Bee για να συνδεθεί με το ασύρματο δίκτυο του χώρου σας. Μπορεί και δουλεύει με θερμοκρασίες -10℃ – 40℃. Η ανάλυση της κάμερας είναι στα 1080p, ενώ για ν’ αποθηκεύει αυτό που βλέπει, θα χρειαστείτε μία εξωτερική micro SD κάρτα CLASS 4 ή παραπάνω και μέχρι και 32GB. Ο φακός της κάμερας είναι 140° ευρυαγώνιος, για καλύτερη λήψη.

Η Xiaomi Aqara G2 μπορεί και καταλαβαίνει ότι υπάρχει κίνηση μπροστά της και ενεργοποιείται η καταγραφή αυτόματα, ενώ έχει και νυκτερινή όραση σε απόσταση μέχρι και 8 μέτρα μακρυά. Υποστηρίζει διπλή επικοινωνία, ενώ φέρει και μικρόφωνο. Υποστηρίζει H.256 κωδικοποίηση. Για να δουλέψει η κάμερα θα χρειαστεί ρεύμα, που το παίρνει μέσω των 2 μέτρων καλώδιο που περιέχει η συσκευασία.

Η έξυπνη κάμερα Xiaomi Aqara G2 κάνει κανονικά στο GearVita στα 49.99$, αλλά οι 30 πρώτοι που θα χρησιμοποιήσουν το κουπόνι AQG2Cam, θα μπορέσουν να την αποκτήσουν με μόλις $37.00 ή αλλιώς €33.12, οπότε βιαστείτε.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο