24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Apple Airpods 2 – Είναι πιο ανθεκτικά μεν, αλλά εάν χαλάσουν…..

Την iFixit την ξέρουμε που επισκευάζει, αλλά και αποσυναρμολογεί διάφορες συσκευές. Σήμερα μπήκε στον στόχο της τα νέα Airpod 2. Σύμφωνα λοιπόν με την iFixit, τα νέα AirPods έχουν σχεδόν την ίδια τεχνολογία με τα προηγούμενα, συμπεριλαμβανομένου και του σχεδιασμού, ενώ είναι σχεδόν αδύνατον να επισκευαστούν.

Η διαφορά μεταξύ τις δύο εκδόσεις Airpod, είναι ο επεξεργαστής που φέρουν. Έτσι τα νέα Airpods έχουν τον Apple 343S00289 επεξεργαστή, που πιστεύετε ότι είναι το H1 που διαχειρίζεται την Bluetooth audio επικοινωνία στ’ ακουστικά, αλλά και ένα άλλα επεξεργαστή της Apple που ουσιαστικά είναι ένα low-power stereo audio codec. Τα νέα Airpods περιέχουν μπαταρία χωρητικότητας 93mWh.

New AirPods are more durable but repairable is still zero

Το iFixit άνοιξε επίσης και το κουτί ασύρματης φόρτισης που φέρουν. Το κουτί είναι παρόμοιο με το προηγούμενο, ενσωματώνει μπαταρία 398mAh, ενώ φέρει καινούργια αδιάβροχη επένδυση.

Από την αποσυναρμολόγηση, βγαίνει το συμπέρασμα ότι το νέο κουτί φόρτισης, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικό, αλλά όχι και για να επισκευάζεται! Τα σημεία σύνδεσης είναι πιο ανθεκτικά από το προηγούμενο, έχει βελτιωμένα τα σημεία φόρτισης, καλύτερη απαγωγή της θερμότητας και φέρει και βελτιωμένο κουμπί συγχρονισμού.

New AirPods are more durable but repairable is still zero

Από την θετική πλευρά, η Apple φαίνεται ότι έχει κάνει θετικά βήματα στο να βελτιώσει τον σχεδιασμό, κάνοντας το κουτί πιο ανθεκτικό και ακόμα περισσότερο αδιάβροχο. Το θέμα είναι ότι εάν χαλάσει η μπαταρία ή κάπως σπάσει, πάει για πέταμα! Αυτό γιατί όπως λέει το iFixit, είναι αδύνατο να έχει κάποιος πρόσβαση στο εσωτερικό του κουτιού, χωρίς να το χαλάσει πρώτα. Ευτυχώς που έχει βελτιωθεί η ανθεκτικότητα του.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο