13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

OnePlus 6T & Pixel 3XL – Δείτε τα να τρέχουν……Windows 10!

Πιστεύω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούτε κάτι τέτοιο. Εγώ τουλάχιστον έχω ακούσει κάμποσα ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν βγαίνουν παραέξω. Πρόσφατα ο πολύ γνωστός developer, ο NTAuthority, παρουσίασε μερικά από τα τελευταία μοντέλα κινητών να τρέχουν χωρίς πρόβλημα Windows!

Έτσι σήμερα το πρωί, ανέβασε μία φωτογραφία όπου δείχνει ένα OnePlus 6T, να τρέχει το περιβάλλον εγκατάστασης των Windows. Πριν μερικές ημέρες μας είχε δείξει κάτι ανάλογο και στο Pixel 3 XL.

After the water drop screen mobile phone transplants Win10: screen尴尬

Επιπρόσθετα αναφέρει ότι η λειτουργία αφής θα μπορούσε εύκολα να προστεθεί και θα το κάνει με την χρήση του Synaptics driver.

Elephone A6 Mini – Αποκτήστε το στα 94.99$ τις επόμενες 4 ημέρες σε περιορισμένο αριθμό από το Geekbuying με το κουπόνι μας!

Βέβαια, εάν προσέξετε την φωτογραφία, θα δείτε ότι η περιοχή που κρύβει το notch, δεν μπορεί να την καταλάβει τα Windows και συνεχίζει κανονικά το σχέδιο εκεί. Και εάν ρωτάτε γιατί…θα σας πω λογικό! Τα Windows δεν ξέρουν τι σημαίνει notch και πως μπορούν να το διαχειριστούν!

After the water drop screen mobile phone transplants Win10: screen尴尬

Από την άλλη, για άλλη μία φορά βλέπουμε ότι είναι εφικτό ένα λειτουργικό σαν τα Windows 10 να τρέξει σ’ ένα κινητό Android. Την προηγούμενη φορά στο Pixel 3 XL, η φωτογραφία περιείχε και το boot interface των Windows 10.

Επιπρόσθετα, η εμπειρία με το ARM Win 10 είναι ελάχιστη και τρέχοντας μη-windows exe εφαρμογές είναι ανεπαρκή. Σίγουρα θα μάθουμε και θα δούμε περισσότερα όταν θα βγούνε επίσημα στην αγορά τα πρώτα notebook με επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 8cx.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο