23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Smart Wireless WiFi Security DoorBell – Δείτε ένα κουδούνι ασφαλείας με κάμερα σε απίστευτα χαμηλή τιμή λόγο Flash Sales από το Cafago(vid)

Πάντα μου αρέσει να περιηγούμαι στα διάφορα μαγαζιά που συνεργάζομαι. Ένα από αυτά είναι το Cafago και σε μία από τις περιηγήσεις μου είδα ένα οικονομικό κουδούνι, που είχε και κάμερα ασφαλείας και σας ειδοποιούσε στο κινητό. Μου άρεσε έτσι όπως το είδα, οπότε συνεννοήθηκα και μου το στείλανε.

Το ασύρματο κουδούνι ασφαλείας, μου ήρθε με το ταχυδρομείο χωρίς κανένα πρόβλημα φυσικά. Η συσκευασία του απλή, ένα απλό ανακυκλώσιμο χαρτονένιο κουτί, όπου μέσα είχε το κουδούνι. Ουσιαστικά μέσα είχε το κουδούνι, ένα εγχειρίδιο, μερικές βίδες με ούπα.

Το κουδούνι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ανθεκτικό, μιας και είναι και αδιάβροχο. Μπορείτε δηλαδή να το έχετε είτε έξω από το σπίτι ή κάπου εξωτερικά που να το χτυπάει η βροχή, δεν παθαίνει τίποτα. Θα το βρείτε σε μαύρο ή γκρι. Για να δουλέψει χρειάζεται μπαταρία 18650 . Η συγκεκριμένη τύπου μπαταρία είναι πιο μεγάλη από ΑΑ, είναι επαναφορτιζόμενη και έχει χρόνο αναμονής για το κουδούνι 8 μήνες. Οι διαστάσεις του κουδουνιού είναι 144 x 74 x 32mm και ζυγίζει 312g.

[su_button url=”https://fas.st/buLOg” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Smart Wireless WiFi Security DoorBell (έξυπνο ασύρματο κουδούνι ασφαλείας με κάμερα), από το Cafago! [/su_button]

 

Το κουδούνι συνδέεται στα 2.4GHz με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού ή του γραφείου που είστε και μέσα αυτού και της εφαρμογής που έχει, σας ειδοποιεί για τον επισκέπτη. Ναι, το κουδούνι έχει κάμερα, με οπτική γωνία λήψης 1.7mm@F2.4/166° και χρόνο αντίδρασης 3-55 sec. Η φωτογραφία που τραβάει είναι ανάλυσης 720p, ενώ το βίντεο που τραβάει είναι με κωδικοποίηση H.264+. Υποστηρίζει PIR, IR, νυκτερινή λήψη, ανιχνευτή κίνησης, χειροκίνητη ενεργοποίηση και φωτοευαισθησίας. Τις φωτογραφίες και το βίντεο είτε τ’ αποθηκεύει στο κινητό σας ή στην κάρτα 32GB TF που μπορεί και παίρνει.

Το κουδούνι δουλεύει πολύ εύκολα με την εφαρμογή του, την iCsee. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε είτε από το Google Playstore ή το Applestore.  Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, πατάτε το reset κουμπί στο πίσω μέρος του κουδουνιού και αφού έχετε βάλει τις μπαταρία φυσικά, πατάτε το κουμπί μπροστά, για να το βρει η εφαρμογή. Μόλις το βρεί, δείχνετε τον QR κωδικό στην κάμερα του κουδουνιού για να συγχρονιστούν. Μετά το κουδούνι είναι έτοιμο! Μπορείτε να ρυθμίσετε πως θα σας ειδοποιεί, όπως και τι ήχο κλήσης θ’ ακούτε όταν σας χτυπάνε το κουδούνι. Η εικόνα σε πίσσα σκοτάδι είναι αρκετά καλή, ενώ η ενδοεπικοινωνία όπως θα δείτε και στο βίντεο δουλεύει μια χαρά!

Δείτε τώρα και ένα μικρό βίντεο που σας ετοίμασα. Μην ξεχάσετε στο τέλος να κάνετε Like και να γραφτείτε στο κανάλι μου….!

Το κουδούνι που το έχω βάλει πια μόνιμα απ’ έξω από το σπίτι μου, είναι πολύ καλό, με ειδοποιεί όπου και εάν είμαι ποιος κινείται απ’ έξω από το σπίτι μου και σίγουρα είναι ένα πολύ καλό μέτρο ασφαλείας και για τον δικό σας χώρο!

 

[su_button url=”https://fas.st/buLOg” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Smart Wireless WiFi Security DoorBell (έξυπνο ασύρματο κουδούνι ασφαλείας με κάμερα), από το Cafago! [/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο