21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προετοιμαστείτε… “O καιρός των κουνουπιών γαρ εγγύς” Στα 16€… Το Πανέμορφο Xiaomi Sothing Cactus Mosquito Killer από Ευρώπη και δες το Live!!!

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία… Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή… πράξε τώρα… 

[Optimized version] Sothing Cactus Mosquito Insect Killer Lamp Eletric UV Light Smokeless Odorless Mosquito Repellent Trap σε τιμή;;; 16,73€ από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood με κουπόνι BGMA1801. Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.

Link: http://bit.do/Sothing-Cactus-Mosquito-Insect-Killer

Εδώ θα ήθελα να τονίσω πως το κάθε προϊόν δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο και μάλιστα τον τρόπο του για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά.
Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε τι εννοώ!!

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Παρέλαβα πριν 5 μέρες ένα από αυτά. Είναι πανέμορφο. Δεν το δοκίμασα μιας και το έκανα δώρο στον κολλητό μου για το παιδάκι του.
    “Αντικουνουπικό” χωρίς χημικά για το δωμάτιο του παιδιού, ποιος δεν θέλει?

    Παρέλαβα και το https://www.banggood.com/VH-328-Mosquito-Killer-Lamp-USB-Electric-Photocatalyst-Mosquito-Repellent-Insect-Killer-Lamp-Trap-UV-Light-from-xiaomi-youpin-p-1441228.html που το κράτησα για τη πάρτη μου. Σύντομα θα αρχίσει να δουλεύει οπότε και θα επιστρέψω με νέα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πραγματικά είναι αθόρυβο και μπορεί κάλλιστα να μπει στο κεφαλάρι πάνω από το κεφάλι μου. Τώρα αν είναι κάποιος τρομακτικά επιρρεπής στους ήχους εν ώρα ύπνου, εεε το τοποθετεί λίγο παραπέρα.

    Έχει βγάλει η Xiaomi και τα subrands της γύρω στα 7 σχέδια οπότε όποιος θέλει ρίχνει ένα βλέφαρο τι του αρέσει. Ο Unpack θα κάνει τις εκπτώσεις μετά φαντάζομαι 😛

    https://www.banggood.com/XIAOMI-Bcase-DSHJ-L-007-Rocket-Mosquito-Killer-USB-Electric-Photocatalyst-Mosquito-Repellent-Insect-Killer-Baby-Insect-Mosquito-Killer-Lamp-Trap-UV-Light-p-1462837.html

    https://www.banggood.com/Xiaomi-3life-Household-Photocatalyst-Mosquito-Killer-Light-Indoor-LED-Bug-Insect-Killer-Lamp-Mosquito-Repeller-p-1468850.html

    https://www.banggood.com/XIAOMI-Deerma-DEM-MW200-220V-Electric-Insect-Killer-Lamp-LED-Anti-Fly-Electric-Mosquito-Light-p-1391914.html

    Στο Aliexpress υπάρχουν και άλλα αλλά προσοχή μιας και δεν έχει priority line.

    • Το δοκίμασα χθες για πρώτη φορά με τον τρόπο που αναφέρω στο υπνοδωμάτιο. Πριν πέσω για ύπνο μετά από 4 ώρες λειτουργίας είχε μαζέψει 4 κουνούπια (δεν πρέπει να είχε κι άλλα το δωμάτιο) και δεν είχα καμία ενόχληση. Ναι δουλεύει!!!!!!
      Ευχαριστούμε για την επιπλέον ενημέρωση Kamui!!!👍👍👍👍

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο