22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Microsoft – Συμφώνησε στην δημιουργία……Xbox σαμπουάν για το σώμα!

Λοιπόν, η Microsoft βρίσκεται μπροστά σε μια νέα τάση – προϊόντα προσωπικής φροντίδας που προσανατολίζονται σε παιχνίδια – σε συνεργασία με το εμπορικό σήμα πίσω από το σπρέι σώματος Axe για την παραγωγή αφρόλουτρου, σαμπουάν για τα μαλλιά, υγρό σαπούνι για τα χέρια και αποσμητικού.

Η σειρά προϊόντων, θα είναι αποκλειστική για την Αυστραλία, ξεκινάει τον Ιούλιο, φέρει την επωνυμία Lynx της μητρικής εταιρείας Axel Unilever, η οποία είναι ακριβώς το όνομα του Axe στις αγορές εκτός των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την GameSpot, η Microsoft αναμένει από τους gamers να “ενεργοποιήσουν” τα προϊόντα Xbox Lynx πριν φύγουν από το σπίτι, πιθανώς όπου θα κάνουν το απόλυτο ελάχιστο που απαιτείται από αυτά πριν επιστρέψουν στο παιχνίδι.

“Βλέπουμε τους οπαδούς του Xbox να επιτύχουν καθημερινά απίστευτα πράγματα και θέλαμε να γιορτάσουμε αυτή την αυξημένη ικανότητα, το πάθος και αποφασιστικότητα, δημιουργώντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό”, δήλωσε η Tania Chee, επικεφαλής της ομάδας επιχειρήσεων για το Xbox Australia / New Zealand. “Τώρα, η χορήγηση ενέργειας μπορεί να είναι τόσο απλή όσο ένας γρήγορος ψεκασμός πριν βγείτε έξω από την πόρτα.”

Προσφορά: Xiaomi FREETIE καλοκαιρινά σανδάλια – Αποκτήστε τα στο Flash Sales του Banggood στα 31€

Όσο για τη μυρωδιά του Xbox; Η Microsoft λέει ότι η απάντηση είναι στα φρούτα, στα βότανα και στα διάφορα στυλ ξύλου. “Το Lynx Xbox είναι ένα φρέσκο ​​άρωμα αναζωογονητικών πράσινων εσπεριδοειδών με λίγο kaffir lime και χειμωνιάτικο λεμόνι, αρωματικά φυτικά αρώματα από μέντα και φασκόμηλο και ξύλινες μυρωδιές από καθαρό ξύλο”, αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος. “Περιέχει μια σειρά από φυσικά αιθέρια έλαια, η σειρά Xbox Lynx έρχεται με μια νέα κομψή εμφάνιση και διατίθεται σε σπρέι σώματος, αποσμητικό και αφρό”.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο