18.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Huawei Mate 30 – Βρήκαμε την πρώτη πραγματική φωτογραφία πως θα είναι οι πίσω κάμερες του……μ’ ένα “Pac-Man”!

Βρήκαμε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο που όπως αναφέρετε, έτσι θα είναι η διάταξη και ο σχεδιασμός των καμερών τωνHuawei Mate 30 / Mate 30 Pro.

Έτσι στη φωτογραφία που βρήκαμε, βλέπουμε τρεις κάμερες σε κυκλική τοποθέτηση, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κάποια με δομή για ζουμ και ένας τέταρτος φακός μάλλον, που να θυμίζει τον γνωστό μας Pac Man! Τώρα τι δουλειά έχει εκεί ο Pacman…σίγουρα όχι για να τρώει φαντάσματα! Υποθέτω θα αντιστοιχεί σε στοιχεία εστίασης με λέιζερ, βοηθητικά φλας ή εξαρτήματα ToF.

Σύμφωνα με τα διάφορα render που έχουν κυκλοφορήσει του Mate 30 Pro εδώ και κάμποσο καιρό, υπάρχουν τέσσερις μεγάλες στρογγυλές τρύπες στην πίσω στρογγυλή μονάδα της κάμερας, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο η φωτογραφία αυτή να είναι σχετική με το Mate 30.

Προς το παρόν, το Mate 30 Pro έχει τα πιο ακριβά υλικά. Το Huawei Mate 30 Pro αναμένεται να υποστηρίξει την 3D αναγνώριση προσώπου + αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων (η έκδοση Mate 20 Pro UD υποστηρίζει 3D αναγνώρισης προσώπου + αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης).

Στη βασική διαμόρφωση, το Huawei Mate 30 Pro έρχεται με chip της σειράς Kirin 990, το οποίο μπορεί να είναι το chip Kirin 990 5G. Χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη διαδικασία 7nm + EUV της βιομηχανίας, η πρώτη που ενσωματώνει το 5G Modem στο SOC και είναι το πρώτο κινητό τερματικό στον κόσμο με περισσότερα από 10,3 δις τρανζίστορ.

Στις προδιαγραφές, το Kirin 990 5G chip χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Cortex A76, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό 2 + 2 + 4, μεγάλο πυρήνα CPU που χρονομετρείται στα 2.86GHz, CPU μεσαίου πυρήνα που χρονομετρείται στα 2.36GHz και μικρό πυρήνα CPU χρονομετρημένο στα 1.95GHz. Η GPU είναι η Mali- G76 MP16 με ισχυρή απόδοση.

Επιπλέον, το Mate 30 Pro μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα τετράπλευρο Leica, το οποίο μπορεί να αποτελείται από 40MP διπλής κάμερας + 8MP + TOF, ενώ το αποτέλεσμα απεικόνισης αξίζει να περιμένει κανείς να το δει και δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί στην πρώτη θέση του DXOMark.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 19 Σεπτεμβρίου.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο