22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Redmi TV – Πρώτη μέρα πώλησης σήμερα της 70″ τηλεόραση προς 432€!

Από σήμερα, η Redmi TV 70-ιντσών θα είναι επίσημα διαθέσιμη προς πώληση, για πρώτη φορά, στη τιμή των 432€ στην Κίνα.

Προηγουμένως, ο γενικός διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, ανακοίνωσε στο Weibo τον στόχο πωλήσεων του πρώτου νέου τηλεοπτικού προϊόντος της εταιρείας: διπλάσιο της σημερινής εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς 70 ιντσών! Αυτό είναι 3-4 εκατομμύρια συσκευές / μήνα.

Επίσης, αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις τηλεοράσεων Redmi είναι πολύ αισιόδοξες: “Σήμερα, η ομάδα της Redmi TV έχει ανοίξει ένα συγκρότημα Redmi TV και η πρώτη παρτίδα της τεράστιας τηλεόρασης Redmi 70 είναι έτοιμη προς διάθεση! Σήμερα ξεκινάει η επιτάχυνση της παραγωγή. ”

Το πρώτο προϊόν της Redmi Red TV είναι εξοπλισμένο με μια γιγαντοοθόνη εξαιρετικής ευκρίνειας 4K 70 ιντσών, η περιοχή προβολής της είναι πάνω από 60% από την κανονική 55 ιντσών, με το κόστος να υπερδιπλασιάζεται κανονικά. Η καλύτερη απόσταση προβολής είναι 1,9-2,8 μέτρα μακρυά και μπορείτε να την τοποθετήσετε ακόμα και σε μικρό σαλόνι.

 

Έχει ενσωματωμένο το σύστημα “little love classmate” + PatchWall ΑΙ φωνητικές εντολές, το οποίο όχι μόνο μπορεί να δει τις ειδήσεις που αποστέλλονται από έξυπνες οικιακές συσκευές και συσκευές λήψης, αλλά και να κάνει την τηλεόραση να γίνει έξυπνο κέντρο ελέγχου στο σπίτι με μεγάλη οθόνη. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε μια μεγάλη ποσότητα περιεχομένου σε σας με τη μορφή ενός άπειρου drop-down καταρράκτη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Δείτε όμως λίγο πιο αναλυτικά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο