19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσφορά: Πάρτε το σακίδιο της Xiaomi με 5.46€ και φύγετε για βόλτα με το scooter της Xiaomi, από το TomTop από την Γερμανική του αποθήκη σε Flash Sales!

Ο καιρός ακόμα δεν έχει χαλάσει τόσο, ενώ όπως βλέπετε και διαβάζετε, ακόμα και οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αρχίσει να βγάζουν ηλεκτρικά scooter. Εννοείτε ότι πάντα κινούμαστε με ασφάλεια, χωρίς να κάνουμε κόντρες στον δρόμο ή σφήνες για να φτάσουμε με ασφάλεια εκεί που θέλουμε. Έτσι για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό scooter της Xiaomi, το Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro 8.5 Inch Two Wheel Quick Folding Scooter, που θα το βρείτε στη Γερμανική αποθήκη του TomTop με μόλις 443.65€ και να το συνδυάσετε με το σακίδιο της Xiaomi, το Xiaomi 10L Backpack Bag Urban, για να παίρνετε μαζί σας ότι χρειάζεστε άνετε και εύκολα, με μόλις 5.46€! Τελικό ποσό γι’ αυτά τα δύο με τα μεταφορικά….449.09€!

 

[su_heading size=”25″]Xiaomi 10L Backpack Bag Urban[/su_heading]

Το Xiaomi 10L Backpack Bag Urban, έρχεται με απλό και εξαιρετικό σχεδιασμό, το σακίδιο είναι ελαφρύ και με μεγάλη χωρητικότητα. Υπόψιν τα 10 λίτρα χωρητικότητα που έχει, είναι αρκετά για ν’αποθηκεύσετε πολλά από τα αντικείμενά σας. Το υλικό κατασκευής του σακιδίου έχει μεγάλη αντοχή στο νερό.

Συγκεκριμένα για το νερό, το σακίδιο έχει 4 υδατοαπωθητικά επίπεδα. Έτσι μπορεί να προστατεύσει τα αντικείμενα σας αποτελεσματικά. Το σακίδιο είναι πολύ ελαφρύ, αφού ζυγίζει μόλις 165g. Το επίσης πολύ ωραίο που έχει αυτό το σακίδιο είναι ότι μπορείτε να το αποκτήσετε σε 8 διαφορετικά χρώματα (Μαύρο, Βαθύ μπλε, Μπλε, Κόκκινο, Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο και Πορτοκαλί). Έτσι θα μπορείτε να το ταιριάξετε με όλα! Το σακίδιο φέρει μία εξαιρετική σχεδίαση, με υψηλής ποιότητας φερμουάρ YKK, μαλακό ιμάντα, σκληρή πόρπη, λεπτομέρειες που παρουσιάζουν τον τέλειο σχεδιασμό του.

Οι διαστάσεις του σακιδίου είναι περίπου 34 x 22,5 x 13cm.

 

[su_button url=”https://fas.st/N56QY” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το σακίδιο Xiaomi 10L Backpack Bag Urban με μόλις 5.46€ στο Flash Sales του TomTop[/su_button]

 

[su_heading size=”25″]Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro 8.5 Inch Two Wheel Quick Folding Scooter 45km Mileage[/su_heading]

Αφού λοιπόν πήρατε το σακίδιο της Xiaomi, να μην πάμε και μία βόλτα να το χρησιμοποιήσουμε!? Για την δουλειά αυτή θα χρησιμοποιήσουμε πάλι κάτι από την Xiaomi, το scooter της, αλλά την Pro έκδοση!

Ξεκινώντας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Pro έκδοση του scooter της Xiaomi, είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει είναι τα 25 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να πάει μέχρι και 15 χλμ/ώρα για πιο οικονομικά. Η μέγιστη απόσταση που μπορεί να κάνει είναι τα 45 χλμ με την μπαταρία του, που είναι ισχύς 474Wh. Υπόψιν μετά θα χρειαστείτε 8 – 9 ώρες για να το φορτίσετε πλήρως.

Το scooter φέρει φουσκωτό ελαστικό 8.5 ιντσών και αντέχει βάρος μέχρι και 100 κιλά. Η ονομαστική ισχύς κινητήρα είναι 300W, με μέγιστη ισχύς τα 600W. Διαθέτει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος εμπρός E-ABS και δισκόφρενο πίσω. Έχει δυνατότητα ν’ υπερπηδήσει εμπόδιο με κλίση 20%. Διαθέτει προστασία για το νερό IP54 και είναι ιδανικό για άτομα 16 – 50 ετών. Οι διαστάσεις του scooter 108 x 43 x 114cm και με βάρος 14,2 κιλά.

Αναφορικά με την νομοθεσία που υπάρχει για τα ηλεκτρικά σκούτερ στην ΕΕ, εφόσον το σκούτερ δεν τρέχει πάνω από 25χλμ/ώρα, δεν χρειάζεται και δίπλωμα οδήγησης. Αλλιώς μπορεί να σας σταματήσει η τροχαία και να έχετε πρόβλημα.

 

[su_button url=”https://fas.st/JxH14P” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το σκούτερ Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro 8.5 Inch Two Wheel Quick Folding από την Γερμανική αποθήκη του TomTop ΧΩΡΙΣ τελωνείο στο Flash Sales και με μόλις 443.65€![/su_button]

 

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο